ВЕНЦИ ЧИКАГОТО: ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ВЪЛКА В АГНЕШКА КОЖА – ДИНКО ДОЙЧЕВ – ЧЛЕН НА ПП ВЪЗРАЖДАНЕ!

1
4440
- Реклама -

Скъпи Приятели ! Скъпи Братя и Сестри ! 

От едно известно време наблюдавам една личност, която започна да говори сладко, сладко във фейсбук, обръщайки се към своите последователи “С Българи ..и т.н ” като не забравя да спомене и ” Любовта ни ” към Бог и нашият обичан Исус Христос..!!

Наблюдавам си го аз със интерес и хоп, на лични  съобщения ми пишат две мои сестри, една от които ми насочи вниманието , че Динко Дойчев е бил в листата за Общински съветници към град Бургас на местни избори Октомври месец 2019 година като представител на ПП ВЪЗРАЖДАНЕ – Бургас !!!

Втората моя сестра му е отворила тема за партиите и той я блокира, защото е усетил уж лоша енергия в нея.

Именно , Скъпи Приятели тези две мои сестри ме насочиха към Вълка в агнешка кожичка –  Динко Дойчев, вълка грабител  в агнешка кожичка да му пиша на стената от профила ми – Венцислав Ангелов , защо след като използва името на Исус Христос , не каже първо че е член на сатанинският проект – ПП ВЪЗРАЖДАНЕ и след това да оплита в мрежите си нищо  неподозиращи българи и българки в своите слова, които са от САТАНА..!!

И какво установявам след няколко часа, че Вълка грабител -Динко Дойчев ме е блокирал и е изтрил моя коментар под негов пост..Да но аз това го установявам от другият ми профил – Ventsislav Angelov !!!

Много интересни татуси има по своето тяло – гнусутийката Динко Дойчев ! Не случайно нашият брат – Исус Христос ни оставя един много важен завет да не поставяме нищо чуждо в нашето тяло, тъй като то е храм на нашите души..А СЛУГАТА НА САТАНА – Динко Дойчев е направил точно обратното ..!!

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, СКЪПИ БРАТЯ и СЕСТРИ !

 Внимавайте тук във фейсбук на кой отдавате вашето внимание, уважение и почит към всичко което върши, защото от тук, от фейсбук словата казани пред камерките на всеки един от нас имат разминаване в делата им..!!

Не случайно нашият брат – Исус Христос е казал на своите последователи да внимават с лъжливите пророци , особено в последните времена, защото ще се появят много такива, които идват и прохождат към нас като благи овчици, а отвътре са вълци грабители, които ще опостушат нашите души, нашите сърца, ще унищожат нашите семейства и нас самите ни !

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 13

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

- Реклама -

1 КОМЕНТАР

  1. Тоя симпатяга Динко до скоро продоваше наркотици… Сега с какво се занимава, не е известно..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук