ЕКСКЛУЗИВНО : КОЙ УБИВА ВСИЧКИ КОВИД УЧЕНИ ?

0
556

Лекари, учени и други медицински експерти, участващи в изследванията на коронавируса на Ухан (COVID-19), мистериозно се оказват мъртви по целия свят, което изглежда е масово избиване на хора, които знаят твърде много истината за пландемията.

Един от последните смъртни случаи е на Александър “Саша” Кагански, руски учен, който е работил върху разработването на ваксина срещу COVID-19, когато е бил жестоко прободен и хвърлен от прозореца на апартамента си на 14-ия етаж в Санкт Петербург.

Докладите сочат, че Кагански е починал „при странни обстоятелства“, което е меко определение, имайки впредвид естеството и времето на смъртта му.

Наскоро Кагански е получил грант от руското правителство за разследване на нови начини за диагностика и лечение на мозъчни тумори. Той също така е бил силен защитник на природните лекарства като билки и гъби, за които е известно, че помагат за убиването на раковите клетки.

Друг, който почина тази година при подобни обстоятелства, беше Франк Пламър, световноизвестен канадски учен, който също е работил върху ваксина срещу COVID-19, когато очевидно е бил убит от тъмни лица.

Още през януари докладвахме за връзките на Пламър с комунистически китайски шпионски пръстен, който изглежда е бил отговорен за кражбата на щамове на коронавирус от канадска лаборатория и отнасянето им до Ухан.

Професор Бинг Лиу от Университета в Питсбърг е друг такъв учен, който беше убит миналата година, в случая точно преди да може да излезе публично с нов пробив, отнасящ се до природата на COVID-19.

„Бинг беше на път да направи много важни открития в разбирането за клетъчните механизми, които са в основата на инфекцията със SARS-CoV-2 [причиняващ COVID-19] и клетъчната основа на последващите усложнения“, се казва в изявление на негови колеги от катедрата по компютивна и системна биология.

След това е Гита Рамджи, учен по ХИВ, която се предполага, че е починала от COVID-19, докато е била в Лондон, за да изнесе лекция за лечението и профилактиката на ХИВ. След завръщането си в Дърбан, тя се почувствала зле и отишла в болницата, където умира не след дълго.

Шофьорът на Световната здравна организация (СЗО) на име Pyae Sone Win Maung също почина през май, докато транспортирал проби от коронавирус за ООН. Той е управлявал добре маркиран автомобил на ООН, когато по колата започват да стрелят, убивайки него и ранявайки придружаващия го пътник.

Докладчикът за ваксините Бранди Вон, бивш изпълнителен директор на Merck & Co. и основател на LearnTheRisk.org, също беше намерен мъртъв в дома си по-рано миналия месец до деветгодишния си син. Вон работеше усилено, за да образова обществеността относно рисковете от ваксината.

Питър Дашак (Peter Daszak) и Рон Фушиер (Ron Fouchier) трябва да бъдат щателно разследвани

От друга страна, следните хора са изследователи, които са заподозрени в разпространение на страх относно пландемията, както и в измами, които могат да бъдат свързани с гореспоменатите смъртни случаи:

Питър Дашак, президент на Алианса за екологично здраве, е отговорен за оркестрирането на мита, че COVID-19 е природен феномен. Имейли, получени от американската организация „Право да се знае“, разкриват, че служители на EcoHealth ръководят операция, в която карат 27 изтъкнати здравни учени да осъдят „конспиративните теории, предполагащи, че COVID-19 няма естествен произход“.

Между другото, EcoHealth е същата организация с „нестопанска цел“, която е получила милиони долари финансиране от данъкоплатците в САЩ за генетична манипулация на коронавируси в Института по вирусология в Ухан.

Холандският вирусолог Рон Фушиер е отговорен за създаването на най-смъртоносния щам на вируса в света. Неговите експерименти с биооръжия са широко осъдени и могат да бъдат отговорни за разгръщането на COVID-19.

Фушиер е отговорен и за изолирането на коронавируса на SARS, който е изнесен контрабандно от Саудитска Арабия и изпратен на Франк Пламър, който, както споменахме по-рано, се оказа мъртъв само седмица след като Great Game India публикува доклад за скандала.

ИЗТОЧНИК : www.zahariada.blog.bg

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук