ЕКСКЛУЗИВНО: НАПРЕЖЕНИЕТО СЕ ПОВИШАВА, КОГАТО СВЕТЪТ СЕ СЪБУЖДА ПРЕДИ ИЗБОРНИЯ ТЕАТЪР НА САЩ !!!

1
1432
- Реклама -

Геополитическото напрежение достига точка на кипене, тъй като военните лидери се събуждат в театъра за избори в САЩ в трето действие, съгласяват се множество източници. Вече е ясно, че някой се опитва да използва тези избори, за да предизвика война между САЩ и Китай. Обществото на Белия дракон ще предприеме бързи действия, за да елиминира членовете на кабалите, отговорни в Шанхай, Пекин, Ню Йорк и Вашингтон, ако е необходимо, за да спре заговора. Гностичните илюминати също обещават използването на насочени оръжия срещу ръководството в тези градове, така че залогът е голям, за да се избегне война.

Заплахата за Вашингтон се приема сериозно. Специален хеликоптер за откриване на ядрена радиация лети над града в системно търсене на ядрено устройство. Те губят времето си, тъй като всяка атака вероятно ще използва кинетично устройство, т.е. метеорит със синя светлина на фойерверки на 2 ноември, твърдят източници на WDS, както е предупредено в очната карта на “Икономист” в края на 2019 г. https: // www. zerohedge.com/political/radiation-sniffer-helicopter-deployed-above-washington-dc

Ето какво се случва под повърхността. Самоописаният сатанист и човекоядец на плода Лео Загами ни изпрати следното съобщение:

„Китай ще нахлуе в Тайван и ще предизвика Трета световна война, ако Тръмп победи или ако изборите бъдат оспорени.“

Когато проверихме това от някои азиатски източници на тайно общество, те казаха: „Мислехме, че Лео Загами е ваш приятел.“ Лео Загами е опитвал различни начини да ме залови престъпно, да унищожи съзнанието ми с PCP и да ме убие с белия дроб, унищожавайки с отрова, така че – категорично – той не ми е приятел.

Оказва се, че китайците едва не са попаднали в много умен сатанинстки капан. Казаха им, че ако Джо Байдън бъде избран, ще им бъде дадена мечтата за Съединени американски щати. С други думи, фракцията на Рокфелер, използваща Байдън, повтори обещанието, дадено от Хилари Рокфелер Клинтън. Тоест те биха предали на Китай Япония, Тайван, АСЕАН и Корейския полуостров, ако бяха на власт.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е част от този капан, остроумно или по друг начин. Това се видя, когато дъщеря му Иванка и зет му Джаред Кушнер бяха свидетели миналата седмица да се молят в гроба на равина Менахем Мендел Щерсън за преизбирането на баща й. https://www.timesofisrael.com/ivanka-trump-visits-tomb-of-the-lubavitcher-rebbe-as-election-nears/

Шиърсън е известен още като Lubavitcher Rebbe и е един от ключовите архитекти на сатанинския план за убийството на 90% от човечеството и заробване на оцелелите. Тъй като Тръмп не е осъдил публично дъщеря си или Кушнер, ние сме принудени да заключим, че той е наясно със заговора. Той също така настоява да нарече SARS-Cov-2 „китайският вирус“, което е равносилно на обявяване на икономическа война.

Когато Джулиани се завърна от Украйна и обяви, че притежава стоките за престъпното семейство Байдън, Джо изведнъж реши да стане кандидат в отчаян опит да получи президентски имунитет от преследване. Наскоро той случайно каза истината, докато се движеше на свободен ход без телесофтуер. „Събрахме … най-обширната и приобщаваща организация за измама на гласоподаватели в историята на американската политика.“ https://www.zerohedge.com/political/joe-biden-brags-about-assembly-most-extensive-inclusive-voter-fraud-organization

След това има всички порно клипове на освобождаването на сина му Хънтър Байдън. Интересното е, че много от тях разполагат с китайски капан за мед. Сякаш Загами и неговите измамници умишлено позволяват на китайците да създават компрометиращи видеоклипове като нещо като гаранция, че Байдън ще изпълни поръчките си, ако бъде избран.

Също така отбелязваме, че новият фалшив китайски президент Си Дзинпин каза:

„Трябва да се води война, за да се възпре нашествието, а насилието трябва да се посрещне с насилие. Победата е необходима, за да спечелите мир и уважение. Китай никога няма да се задържи пред заплахите или да бъде покорен от потискане. ” https://twitter.com/PDChina/status/1319470096541126656

Фактът, че източниците от азиатското тайно общество потвърдиха, че китайската атака срещу Тайван ще се случи, ако техният човек Байдън не спечели, показва, че са взели въдицата за стръв и грузилото.

Разбира се, китайците не са глупави и играят и двете страни в САЩ. Например Шелдън Аделсън, основен финансист на Тръмп, получава по-голямата част от парите си от контролирания от Китай Макао. Сега получаваме доклади, че Тръмп има секретна китайска банкова сметка. https://www.msnbc.com/msnbc/amp/ncna1244505

Междувременно източниците ни от Пентагона ни информираха, че:

“С потвърждението на Ейми Кони Барет за Върховния съд на 26 октомври, Тръмп е готов да спечели свлачище с обвинения за ГОЛЕМИ имена, масови арести и финансово-политическо рестартиране след изборите.”

Обществото на Белия дракон от своя страна беше принудено да предупреди както китайците, така и американците, че светът не иска да бъде принуден да избира между американска или китайска диктатура.

Не изглежда, че Тръмп и неговите поддръжници искат да участват в глобалното „финансово-политическо рестартиране“, тъй като не са успели да предложат каквито и да било решения за продължаващото масово изчезване, бедността или други екзистенциални кризи, пред които е изправена тази планета. Тръмп предлага само американски ориентиран мироглед и казва на останалия свят „да си гледа бизнеса“.

Източник : benjaminfulford.net

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 2.6 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

- Реклама -

1 КОМЕНТАР

  1. Венци влез във сайта thebulgeriantimes.com и напиши във търсачката : ,FALL OF THE CABAL ,и ще разбереш за какво става дума ….истината за изборите във сащ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук