ЕКСКЛУЗИВНО НА ЖИВО : СТРАТЕГА НА ПРОТЕСТА – ИДЕОЛОГА НА ДЖОРДЖ СОРОС В БЪЛГАРИЯ, ЧЛЕН НА ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ – ДАВИД ЛЕВИ КАЗА : ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ПАТРИОТИЧНА ФОРМАЦИЯ, ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗРАЕЛ

2
1034

‼️‼️‼️ВЕНЦИ АНГЕЛОВ - ЧИКАГОТО СОФИЯ - ПЛОЩАД НАРОДНО СЪБРАНИЕ - 16.07.2020 Г..!!! ‼️‼️‼️ЕКСКЛУЗИВНО НА ЖИВО : СТРАТЕГА НА ПРОТЕСТА - ИДЕОЛОГА НА ДЖОРДЖ СОРОС В БЪЛГАРИЯ, ЧЛЕН НА ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ - ДАВИД ЛЕВИ КАЗА : ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ПАТРИОТИЧНА ФОРМАЦИЯ, ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗРАЕЛ ‼️‼️‼️ - ИЛЮМИНАТИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ И СА ПОСВЕТЕНИ ХОРА ! ЦИОНИСТА- САТАНИСТ - БОЙКО БОРИСОВ КАЗА ДНЕС : - БЪЛГАРИЯ ОТХВЪРЛИ КОРОНАВИРУСА ; - КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИДВАЩАТА ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА КРИЗА В МЕСЕЦИТЕ - НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ 2020 Г. - ЯНУАРИ ФЕВРУАРИ 2021 Г...!!!

Posted by Венцислав Ангелов on Thursday, July 16, 2020

‼️‼️‼️ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО СОФИЯ – ПЛОЩАД НАРОДНО СЪБРАНИЕ – 16.07.2020 Г..!!!

‼️‼️‼️ЕКСКЛУЗИВНО НА ЖИВО : СТРАТЕГА НА ПРОТЕСТА – ИДЕОЛОГА НА ДЖОРДЖ СОРОС В БЪЛГАРИЯ, ЧЛЕН НА ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ – ДАВИД ЛЕВИ КАЗА : ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ Е ПАТРИОТИЧНА ФОРМАЦИЯ, ЗАЩИТАВАЩА ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗРАЕЛ ‼️‼️‼️

– ИЛЮМИНАТИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ И СА ПОСВЕТЕНИ ХОРА !

ЦИОНИСТА- САТАНИСТ – БОЙКО БОРИСОВ КАЗА ДНЕС :

– БЪЛГАРИЯ ОТХВЪРЛИ КОРОНАВИРУСА ;
– КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ИДВАЩАТА ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА КРИЗА В МЕСЕЦИТЕ – НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ 2020 Г. – ЯНУАРИ ФЕВРУАРИ 2021 Г…!!!

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

НИЕ СМЕ ТУК, НИЕ НЕ СПИМ – НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА..!!!
ОБЯВЯВАМЕ ВОЙНА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ И ОБЯВЯВАМЕ ВОЙНА НА ИЗМАМАТА, ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА – КОРОНА ВИРУС..!!!
ИСКАМЕ МЕЖДУНАРОДЕН АРЕСТ ЗА САТАНИСТА – БИЛ ГЕЙТС ..!!!
ЩЕ СЕ БОРИМ В ИМЕТО НА СВОБОДАТА НА ВСЕКИ ЕДИН БУДЕН БЪЛГАРИН И БЪЛГАРКА, СЪС ВСЯКАКВИ ЗАКОНОВИ СРЕДСТВА, ДА ЗАБРАНИМ НАСИЛСТВЕНАТА ВАКСИНАЦИЯ, КОЯТО НИ ГЛАСИТЕ..!!!


СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ! СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ! ИСТИНА ВИ КАЗВАМЕ ИМАМЕ ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ВАШИТЕ СКЪПО СТРУВАЩИ ТЕЖКО ИЗКАРАНИ ПАРИ! ОТВОРЕТЕ СИ СЪРЦАТА ЗА НАС - ЧЕРНОРАБОТНИЦИТЕ НА БОГ! СЛАВА НА ИСУС ХРИСТОС ! СЛАВА НА ВСЕВИШНИЯ БОГ!


Подкрепата ви е жест на добра воля, разбиране и съпричастност
към мен Венцислав Ангелов и екипа на Bastareport
Натиснете бутона Donate. Дарете желаната сума от Вас!


Сърдечно благодарим за подкрепата,
аз Венцислав Ангелов и екипа на Bastareport

БАНКОВА СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:
IBAN: BG89STSA93000026734307
BIC/SWIFT: STSABGSF
Венцислав Ангелов
Банка ДСК ЕАД


2 КОМЕНТАРИ

  1. Давид Леви този ционисти както и всички други в тая мракобесническа организация, античовешка как хубаво се отричат от същите хора който са назначили да им вършат мръсната работа. И след като народът се усети че са лъгани и над тях се прилага геноцит непознат за човешката история до момента и терор, същите тия за да излез ат чисти, минават на страната на народа и говорят против СВОЙТЕ, само и само да не се усетят хората, че зад всичките им незгоди стоят именно те!!!

  2. Като искам да продължа леко така!!! Същите тея ционисти и сатанисти усещат много добре накъде духа вятъра и хората как са настроени към измамата ковид и ваксинацийте, и веднага минават на тяхна страна. Говорят, че е пълен упсурд да се затварят по домовете, също така са против задължителната ваксина само и само да създадат впечатление, че им мислят доброто!!! Такива като Бойко и другите са само едни бушони, който ще изгърмят след като се изчерпят докрай й познайте–на тяхно място ще дойдат други ” човеколюбиви ” полуфабфикати, който ще са под контрола на същата тая организация ЦИОНИСТКАТА!!! И ОЩЕ НЕЩО ИСКАМ ДА КАЖА ТОЗИ мазник излъга, че е поддръжник на ТРЪМП. Няма как, защото ТРЪМП президента На САЩ СЕГА АКО СПЕЧЕЛИ изборите ноември, ще осветли и вкара в затвора именно СОРОС човекът на същият тоя ЛЕВИ!!! И не само СОРОС, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО НО, ВСИЧКИ КАТО НЕГО!!! АМИН!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук