ЕКСКЛУЗИВНО : ОПЕРАЦИЯ “COVID-19” СЕ ПРОВЕЖДА ПО ТАБЛИЦАТА С 8-ТЕ МЕТОДА ЗА ДРЕСИРОВКА И ПОДЧИНЕНИЕ НА А. БАЙДЪРМАН !

0
2271
- Реклама -

” ТАБЛИЦАТА НА ПРИНУДАТА “ Е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ТРУД НА СОЦИАЛНИЯ УЧЕН А. БАЙДЪРМАН. ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ТЪКМО ТАЗИ ТАБЛИЦА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ КРИТЕРИЙ ЗА ДОКЛАДИТЕ НА “АМНЕСТИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ” ОТНОСНО НЕХУМАННОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗАТВОРНИЦИ, НАБОРНИ ВОЙНИЦИ И ИЗОБЩО ЗА ОСЪЖДАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТАЗИ СТАТИЯ ПРАВИ ОЧЕВИДНИЯ И БЕЗСПОРЕН ПАРАЛЕЛ МЕЖДУ СОЦИАЛНО-ИНЖЕНЕРНИТЕ МЕТОДИ ЗА НАСИЛСТВЕНА ДРЕСИРОВКА И ПОДЧИНЕНИЕ НА ХОРА И ” ПАНДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА”.

АКО НЯКОЙ МИСЛИ, ЧЕ ВЛАСТИТЕ ПРАВЯТ “НЕЛОГИЧНИ НЕЩА” ИЛИ ПРЕДПРИЕМАТ “НЕАДЕКВАТНИ МЕРКИ” СРЕЩУ КОВИД, ПРИ ТОВА ЧЕСТО “ПРОТИВОРЕЧИВИ”, МОЖЕ БИ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ЗАБЛУДИТЕ СИ. ВСИЧКО, КОЕТО СЕ НАПРАВИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА 2020 Г. И ЩЕ СЕ ПРАВИ И В БЪДЕЩЕ, Е НАПЪЛНО ЛОГИЧНО. И СЕ ПРАВИ ПО ИНСТРУКЦИИ КАТО “ТАБЛИЦАТА НА ПРИНУДАТА” И ДРУГИ СОЦИАЛНО-ИНЖЕНЕРНИ РАЗРАБОТКИ НА “ВОЕННИ ПСИХОЛОЗИ”.

ЕТО ГИ 8-ТЕ МЕТОДА ЗА НАСИЛСТВЕНО ПОДЧИНЕНИЕ ИЛИ ДРЕСИРОВКА НА ХОРА, ОБОБЩЕНИ ОТ ГЕНИАЛНИЯ УЧЕН АЛБЪРТ Д. БАЙДЪРМАН :

  • МЕТОД 1ИЗОЛАЦИЯ

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИЛИШАВА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВСЯКАКВА СОЦИАЛНА ПОДКРЕПА НА ТЯХНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ. РАЗВИВА ЗАСИЛЕНА ТРЕВОГА ЗА СОБСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ ( МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ И В ДОМАШНА СРЕДА ).

ВАРИАНТИ ПЪЛНО ОГРАНИЧЕНИЕ НА ЖИЗНЕНАТА СРЕДА ( В КИЛИЯ, В ДОМАШНА СРЕДА, НАПР. ДОМАШЕН АРЕСТ ) . ПЪЛНА ИЛИ ЧАСТИЧНА ( СОЦИАЛНА ) ИЗОЛАЦИЯ. ГРУПОВА ИЗОЛАЦИЯ ( ПРИ КОЯТО ЕДНА ИЗОЛИРАНА ГРУПА НЕ МОЖЕ ДА ОБЩУВА НЕПОСРЕДСТВЕНО С ДРУГИ ГРУПИ ОТ ОБИЧАЙНАТА СИ СОЦИАЛНА СРЕДА ).

КОМЕНТАРИ – ЛОКДАУНИТЕ НА ЦЕЛИ ГРАДОВЕ И ДЪРЖАВИ ЛЪЖОВНО СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО “КАРАНТИНА”. ПРИ КАРАНТИНА СЕ ИЗОЛИРАТ САМО БОЛНИТЕ. ЗА ПРЪВ ПЪТ ПРЕЗ 2020 Г. ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ЗАПОЧНА ДА БЪДЕ ТРЕТИРАНО КАТО “БОЛНИ”, А ТРЕТИРАНЕТО Е КАТО КЪМ ЗАТВОРНИЦИ. ПРИМЕРИ ЗА ТОВА СА РАБОТАТА ОТ ДОМА И ОСОБЕНО ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ – ЛИШАВАЩИ ВЪЗРАСТНИТЕ И ДЕЦАТА ОТ ОБИЧАЙНАТА ИМ СРЕДА И СОЦИАЛНИТЕ ИМ КОНТАКТИ С КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ .

  • МЕТОД 2 “МОНОПОЛИЗАЦИЯ НА ВЪЗПРИЯТИЯТА

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИ СЪСРЕДОТОЧАВА ВНИМАНИЕТО ( НА ЖЕРТВАТА ) ВЪРХУ ОПАСНО ПОЛОЖЕНИЕ / ЗАТРУДНЕНИЕ. ЕЛИМИНИРА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ПОСТАВЕНИТЕ ЦЕЛИ. НАКАЗВА НЕЗАВИСИМОСТТА И / ИЛИ СЪПРОТИВАТА.

ВАРИАНТИ – ФИЗИЧЕСКА ИЗОЛАЦИЯ. ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЪМНИНА ИЛИ ЯРКА СВЕТЛИНА . ОГРАНИЧЕНИ ДВИЖЕНИЯ. ЕДНООБРАЗНА ХРАНА.

КОМЕНТАРИ – МАСМЕДИИТЕ ВСЕКИ ДЕН СЪСРЕДОТОЧАВАТ ВНИМАНИЕТО НА ЖЕРТВИТЕ ( ВСИЧКИ ХОРА ) ВЪРХУ ОПАСНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, НАРЕЧЕНО ПАНДЕМИЧНА КРИЗА И ЗАТРУДНЕНИЯТА ЗА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ОТ ” ХИЛЯДИТЕ БОЛНИ ОТ КОВИД-19 “. СЪЩИТЕ МЕДИИ И НАЙ-ВЕЧЕ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ЕЛИМИНИРАТ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ЦЕЛИТЕ НА ФОНДАЦИЯТА НА БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЙТС ИЛИ ПРОСТО ПРОТИВОРЕЧИ НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ.

  • МЕТОД 3 “УНИЖЕНИЯ И ОПОЗОРЯВАНЕ”

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИ – ПРАВИ СЪПРОТИВАТА ДА ИЗГЛЕЖДА “ПО-НЕЖЕЛАТЕЛНА” ОТ ПОДЧИНЕНИЕТО. СВЕЖДА ГРИЖИТЕ ДО “ЖИВОТИНСКО НИВО”.

ВАРИАНТИ – ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ЛИЧНАТА ХИГИЕНА. УНИЗИТЕЛНИ НАКАЗАНИЯ. ОБИДИ И ЗАПЛАХИ. ЛИШАВАНЕ ОТ УЕДИНЕНИЕ.

КОМЕНТАРИ – ПРОИЗВОЛНОТО ИЗИСКВАНЕ ДА СЕ НОСЯТ МАСКИ НА ЛИЦЕТО СЕ ЧУВСТВА ОТ МНОГО ХОРА КАТО УНИЖЕНИЕ. ТО Е СЪПРОВОДЕНО С КАМПАНИЯ ПО ОПОЗОРЯВАНЕТО НА ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ. “ОПЕРАЦИЯ КОВИД-19” ДАВА “ОСНОВАНИЕ” НА МЪЧИТЕЛИТЕ ДА НАПОМНЯТ ВСЕКИ ДЕН КОЛКО ВАЖНА Е ХИГИЕНАТА И ДЕЗИНФЕКЦИЯТА, МИЕНЕТО НА РЪЦЕТЕ, СЯКАШ ГОВОРЯТ НА МАЛКИ ДЕЦА.

  • МЕТОД 4 “СЛОМЯВАНЕ ЧРЕЗ УМОРА”

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИ – ОТСЛАБВА УМСТВЕНИТЕ И ФИЗИЧЕСКИТЕ СИЛИ И СЪПРОТИВЛЕНИЕ.

ВАРИАНТИ – ЛИШАВАНЕ ОТ ДОСТАТЪЧНО ( ИЛИ КАЧЕСТВЕНА ) ХРАНА. ЛИШАВАНЕ ОТ СЪН. ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ РАЗПИТИ. ДЪРЖАНЕ ПОД ПОСТОЯННО НАПРЕЖЕНИЕ.

КОМЕНТАРИ – ДЪРЖАНЕТО ПОД ПОСТОЯННО НАПРЕЖЕНИЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ЧРЕЗ МЕДИИТЕ И ДИНАМИЧНО ПРОМЕНЯЩИТЕ СЕ “МЕРКИ ПРОТИВ КОРОНАВИРУСА”. ХИЛЯДИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И ДОХОДИ, СКОРО И БЕЗ ПОКРИВ, ВСЕ “ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА”. ТОВА Е ДРУГ МЕТОД ЗА НАСАЖДАНЕ НА ПОСТОЯННО НАПРЕЖЕНИЕ, ОТСЛАБВАЩО СЪПРОТИВИТЕЛНИТЕ СИЛИ.

  • МЕТОД 5 “ЗАПЛАХИ”

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИ – СЪЗДАВА ТРЕВОЖНОСТ И ОТЧАЯНИЕ. ПОКАЗВА ВЪЗМОЖНИТЕ НАКАЗАНИЯ ЗА НЕПОДЧИНЕНИЕ.

ВАРИАНТИ – СМЪРТНИ ЗАПЛАХИ. ЗАПЛАХИ, ЧЕ ЖЕРТВАТА ЩЕ БЪДЕ ИЗОСТАВЕНА ( НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА ). ЗАПЛАХИ СРЕЩУ СЕМЕЙСТВОТО. ЗАВОАЛИРАНИ ЗАПЛАХИ. НЕОБЯСНИМИ “МИСТЕРИОЗНИ” ПРОМЕНИ В ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ЖЕРТВАТА.

КОМЕНТАРИ “СИЛНО ЗАРАЗЕН И СМЪРТОНОСЕН НОВ ВИРУС Е ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩА ЗАПЛАХА ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВОТО ВИ…НАЛАГА СЕ ДА ПРИЕМЕМ “НОВА НОРМАЛНОСТ”, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ И ОПАЗИМ ЖИВОТА НА БЛИЗКИТЕ СИ”. НИМА ТАКИВА ПОСЛАНИЯ, С КАКВИТО ИЗОБИЛСТВА 2020 ГОДИНА, НЕ СЪЗДАВАТ ТРЕВОЖНОСТ, А У НЯКОИ И ОТЧАЯНИЕ ?

  • МЕТОД 6 “ПЕРИОДИЧНО СНИЗХОЖДЕНИЕ ( ВРЕМЕННО РАЗХЛАБВАНЕ НА РЕЖИМА )”

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИ – ПОЛОЖИТЕЛНО НАСЪРЧАВАНЕ НА ПОДЧИНЕНИЕТО. ВЪЗПРЕПЯТСТВА ЖЕРТВАТА ДА СВИКНЕ С ЛИШЕНИЯТА ( И НАКАЗАНИЯТА ).

ВАРИАНТИ – ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СЕ ПОКАЗВА БЛАГОРАЗПОЛОЖЕНИЕ ( КЪМ ЖЕРТВИТЕ ). НАГРАЖДАВА СЕ И НЕПЪЛНОТО ПОДЧИНЕНИЕ. ДАВАТ СЕ ОБЕЩАНИЯ.

КОМЕНТАРИ – ЛОКДАУНИТЕ БЯХА ВЪРНАТИ В МНОГО ДЪРЖАВИ. КАКТО СЕ И ОЧАКВАШЕ, РАЗХЛАБВАНЕТО НА РЕЖИМА БЕШЕ САМО ВРЕМЕННО, ПРЕЗ ЛЯТОТО. РАЗДАВАНЕТО НА ОБЕЩАНИЯ ЗА “СПАСИТЕЛНА ВАКСИНА”, ПАРИЧНИ ПОМОЩИ ЗА БИЗНЕСА, ЗА ВРЪЩАНЕ КЪМ НОРМАЛНОСТТА – ТОВА Е ЧАСТ ОТ МЕТОДИТЕ ЗА ДРЕСИРОВКА, ОПИСАНИ ОТ БАЙДЪРМАН.

  • МЕТОД 7 “ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВСЕМОГЪЩЕСТВО”

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИ – ВНУШАВА, ЧЕ СЪПРОТИВАТА Е ОБРЕЧЕНА / БЕЗСМИСЛЕНА.

ВАРИАНТИ – КОНФРОНТАЦИИ / НАЗИДАНИЯ ЗА СЪПРОТИВЛЯВАЩИТЕ СЕ. ПЪЛНИЯТ КОНТРОЛ СЕ ПОКАЗВА В ЛИЦЕТО НА ЖЕРТВИТЕ.

КОМЕНТАРИ “АКО НЕ СПАЗВАТЕ ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ДИСТАНЦИЯ, ДИСЦИПЛИНА, ЩЕ ЗАТВОРИМ ГРАДОВЕ И / ИЛИ ДЪРЖАВИ.” ВЪПРЕКИ ТОВА ИДВА ЛОКДАУН. ТОГАВА ИДВА СЛЕДВАЩАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВСЕМОГЪЩЕСТВО. “ТОВА Е “НОВОТО НОРМАЛНО”, С КОЕТО ТРЯБВА ДА СВИКНЕТЕ… ПОНЕ ДО ИЗЛИЗАНЕТО НА КОВИД ВАКСИНАТА.” НО… “АКО НЕ ПРИЕМЕТЕ КОВИД ВАКСИНАТА, ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВРЪЩАНЕ КЪМ ОБИЧАЙНИЯ СИ НАЧИН НА ЖИВОТ. НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ПЪТУВАТЕ. НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА РАБОТИТЕ.”

  • МЕТОД 8 “НАЛАГАНЕ НА ПРОИЗВОЛНИ ИСКАНИЯ”

ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ЦЕЛИ – РАЗВИВА НАВИЦИ ЗА ПОДЧИНЕНИЕ.

ВАРИАНТИ – СИЛОВО / РЕПРЕСИВНО СЕ НАЛАГАТ ПРАВИЛА.

КОМЕНТАРИ – ПОЧТИ ВСИЧКИ ИСКАНИЯ НА ДЪРЖАВНИТЕ И ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ СА ПРОИЗВОЛНИ, ЧЕСТО ПРОТИВОРЕЧАТ НА ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЛОГИКА. ТОВА ВАЖИ ЗА МАСКИТЕ, СОЦИАЛНАТА ДИСТАНЦИЯ, ЛОКДАУНИТЕ… ТОВА НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА СЕ НАЛАГАТ СИЛОВО И РЕПРЕСИВНО.

НАВЛИЗАМЕ В ДЕСЕТИЛЕТИЕ/Я/ НА ТИРАНИЯ, КАКВАТО НЕ Е ИМАЛО ДОСЕГА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ !

ИЗТОЧНИК : skandalno.net

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 19

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук