ЕКСКЛУЗИВНО: ЦЕНЗУРА: ДВАТА МИ ПРОФИЛА ВЪВ ФЕЙСБУК СА БЛОКИРАНИ! НАЛАГАТ СЕ ДРАКОНОВИ МЕРКИ И ЦЕНЗУРА ЗА ДА НЕ ГОВОРЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!

0
1025

СЛЕД ПОСЛЕДНИЯТ МИ ЛАЙФ ОТ 20 .00 ЧАСА НА 11.07.2020 ОТ ДВАТА МИ ПРОФИЛА – ВЕНЦИСЛАВ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО И VENTSISLAV ANGELOV  ФЕЙСБУК МИ НАЛОЖИ ПРОВЕРКА НА ПРОФИЛИТЕ МИ ЗА НЕОПРЕДЕЛЕН СРОК ОТ ВРЕМЕ, ТЪЙ КАТО НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ПЕРСОНАЛ ЗАРАДИ КОРОНА ПАНДЕМИЯТА !
ДИСКУСИЯТА НИ БЕШЕ МНОГО ИНТЕРЕСНА – НАПРАВИХМЕ ОБЗОР НА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ЧАСОВЕ !

ПРОТЕСТИТЕ В ОСНОВАТА СИ СА ПЛАТЕНИ ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ, КОЙТО Е ЗАДЕЛИЛ СКРОМНАТА СУМА ОТ 30 МИЛИОНА ЛЕВА , СЛЕД КАТО СЕ Е ДОГОВОРИЛ С БСП, ЧЕ ВЗЕМАТ ЛИ ВЛАСТТА ЩЕ МУ СВАЛЯТ ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ !

ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ Е ПОЛУЧИЛ НЯКОЛКО ПЪТИ ПО 300 МИЛИОНА ЕВРО ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ , ОТ ОБЩО 5 ДОГОВОРЕНИ ВНОСКИ ЗА ЦЕЛИЯТ МУ МАНДАТ ЗА ДА СИ ТРАЕ И ДА НЕ ПОВДИГА ДИСКУСИИ ПО НАБОЛЕЛИ ВЪПРОСИ КАТО КОРУПЦИЯТА ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ , ГРАБЕЖА ОТ ПОЛЕЗНИТЕ ИЗКОПАЕМИ ДОБИВАНИ ОТ КОМПАНИЯТА НА ЦРУ – “ДЪНДИ ПРЕШЪЛ МЕТАЛАС”
СЪВМЕСТНИТЕ МУ БИЗНЕСИ В ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И МНОГО ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ – БОЙКО М. БОРИСОВ ! 

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 4

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук