ЕКСКЛУЗИВНО : PCR ТЕСТОВЕТЕ ТЪРСЯТ НОСИТЕЛИ НА СПЕЦИФИЧНИ ГЕНИ В 8 – МА ХРОМОЗОМА !

0
4171

Сензационно разкритие от професор Андрю Кауфман
професор вирусолог, имунолог и хематолог в Медицински университет в Южна Каролина

Измамата К-вид най-сетне е разкрита в най-големи детайли. След обстоен изключително дълбочинен анализ на маркерите в PCR тестовете, професор Андрю Кауфман доказва, че тези тестове по никакъв начин не мога да открият „вируса“.
До този момент никой учен не е успял да изолира „вируса“ per se и да докаже неговото съществуване. Това е факт. Няма „вирусно“ РНК, а само фрагменти от човешко РНК, което PCR тестовете „откриват“.
Всички PCR тестове търсят специфичен генетчен материал, характерен за хромозома 8 в човешката клетка. Ето защо се инсценира тази ПЛАНдемия и за какво се оказва толкова голям натиск за тестове, повече тестове. Търсят се носители на специфичи генни.
Какви гени?
В маркерите за „К-вид“ има primer който търси характерен 18- базов код от човекото ДНК в 8-ма хромозома. Носителите на тази специфична геномна комбнация биват заклеймени като „заразени с вируса“ или „положително тествани“.
Носителите на тези гени ще бъдат анихилирани с 5G marked target weapon. 5G e оръжие с насочено действие. Може да унищожава конкретни цели, с конкретен генетичен код. Ето защо толкова много им трябват ТЕЗИ ТЕСТОВЕ уж за Ковид.
Най-лошото от всичко е че Световната здравна организация настоява за различните националности да бъдат използвани различни протоколи на PCR sequence primer – тоест търсят се различни носители на тези специфични гени в различните страни. СЗО задължи България да използва PCR тестове, произведени от конкретни лаборатории.
Всички държави участват в тази измама. Измамата се осъществява със съдействието на медиите, всяване на страх и паника и колосален натиск за тестове. Очевидно е много добре планирана и координирана. Когато това чудовищно престъпление бъде разкрито в детайли, всички участници (премиери, генерали, лекари и медии) ще бъдат съдени за опит за престъпление срещу човечеството.
За повече подробности, прочетете статията „WHO corona-virus PCR test primer sequence…” цитирана на 3:30 в следващото видео.

Линк към източника на информация – >

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 11

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук