НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА

0
544

!!! ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО, РУСЕ – 29/05/2020 Г…!!!

‼️‼️‼️ НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ‼️‼️‼️‼️

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ !‼️ СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ !‼️

БЕШЕ 4 ЮЛИ 20212 ГОДИНА КОГАТО НАПУСНАХ СЛЕДСТВЕНИЯТ АРЕСТ НА ГРАД РУСЕ И ВЕДНАГА ОБЯВИХ ВОЙНА НА САТАНИНСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА И НА КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ, СЪЗДАВАЙКИ ФЕЙСБУК ГРУПАТА НАРОДНО ДВИЖЕНИЕ БАСТА …!!!

БЕШЕ 13 ОКТОМВРИ 2015 Г. . КОГАТО БЯХ ОСЪДЕН НА 3, 6 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА, СЛЕД КАТО БЯХ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА РУСЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК , ИЗБЯГАХ ОТ БЪЛГАРИЯ И СЕ УСТАНОВИХ В ГРАД БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ…!!!

БЕШЕ 30 МАРТ 2018 Г. КОГАТО ВЛЯЗОХ В ЗАТВОРА ВЪВ ФРАНКФУРТ, ПО ПРОЦЕДУРА ЗА ЕКСТРАДИРАНЕ , ИСКАНА ОТ САТАНИНСКАТА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – ГРАД РУСЕ….!!!!!

БЕШЕ 05 ЮНИ 2018 Г .КОГАТО ПРЕКРАЧИХ ВРАТАТА НА ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ И ИЗКАРАХ ТАМ ЕДНА КОШМАРНА ГОДИНА , ЖИВЕЕЙКИ В АБСОЛЮТНА СМРАД И МИЗЕРИЯ…!!!!

БЕШЕ 7 ЮНИ 2019 ГОДИНА , КОГАТО НАУСНАХ ЗАТВОРА В БЕЛЕНЕ И ВЕДНАГА ОБЯВИХ, ЧЕ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА РУСЕ И ОБЯВЯВАМ МОЯТА КАНДИДАТУРА ЗА КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРЕЗИДЕНСТКИ ИЗБОРИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2021 Г…!!!

СЕГА СМЕ 29 МАЙ 2020 ГОДИНА И ВИ ЗАЯВЯВАМ ТВЪРДО И ОТГОВОРНО, ЧЕ С НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗВЪРШИМ ЕДНА ИСТИНСКА И ПЪЛНА ПРОМЯНА В НАШАТА РОДИНА – МАЙКА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ЩЕ СЕ ОСНОВАВА ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, ТАКАВА КАКВАТО СИ Е..!!!

СЛЕД КАТО ИЗВЪРШИМ ЕДНА ИСТИНСКА И ПЪЛНА ПРОМЯНА ЩЕ ТЪРСИМ ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО НИ ЛЪГАХА, МАМИХА И МАНИПУЛИРАХА В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ, ГОДИНИ ИЗПЪЛНЕНИ С ПОСЕВМЕСТЕН И БЕЗКРАЕН ГРАБЕЖ НА ПАРИ
И ПРИРОДНИ РЕСУРСИ , СОБСТВЕНОСТ НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ..!!!

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук