СВИДЕТЕЛСТВА ОТ ИТАЛИЯ ЗА СПЕЦОПЕРАЦИЯ КОРОНАВИРУС COVID-19..!!!

0
1483
- Реклама -

Свидетелства от Италия за спецоперация Коронавирус и свързани престъпления : “починали са само тези,които са постъпили в болница” ,внимание! Където са приложили антивирусно ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО лекарство .” “вече е направена жалба срещу организацията AIFA ( ,L’Agenzia Italiana del Farmaco)”

“Да интубират хората,при такава комплексна ситуация – да слагат маркучи в устата,да ги включат в машина и да надуват белите дробове …които изпадат в колапс. …било е излишно от страна на бедните медици,които са били под натиск Половината от интубираните са умрели.”

“В Бергамо са направени 140 000 АНТИВИРУСНИ ВАКСИНИ на 20 февруари 2020 ( говорейки от уста на уста с 200 щама на коронавирус ) и 40 000 ваксини антиминингит !!! – В Бергамо са умрели 4 пъти повече от предишната година,а в останалите градове са умрели 20% по-малко от предишната година .”

Аз,който съм генерал от силово ведомство,казвам на хората- с всичката тая паплач / gentaglia/ ,която стои незаконно на власт ..гласувайте..4 фондаментални точки: – 1. Това правителство НЕ Е гласувано от народа – 2. Нов закон за изборите,защото през октомври трябва да имаме нов парламент – 3 . да се напечатат наши собствени пари “

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.1 / 5. Брой гласове: 14

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук