ФАШИЗЪМ : ЗАЩО ИМА ПРАЗНИ КОВЧЕЗИ В БЪЛГАРИЯ НА ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД – 19 !

1
12795

ГОРЕЩИ АРГУМЕНТИ – ТРАФИК НА ОРГАНИ НА БОЛНИТЕ ОТ КОВИД!

КОНТЕ (ПРЕЗИДЕНТА) ОБЯСНИ НА ИТАЛИАНЦИТЕ КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЛАТА НА МЪРТВИТЕ? МЪРТВИТЕ, КОИТО КАЗВАТЕ, ЧЕ ГИ КРЕМИРАТЕ ЗА ТОВА НЕ ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ АУТОПСИИ НАЛИ? КЪДЕ СВЪРШВАТ ТЕЛАТА НА МЪРТВИТЕ И ТЕХНИТЕ ОРГАНИ? ИЗВАЖДАТЕ ОРГАНИТЕ НА ИТАЛИАНЦИТЕ, НАЛИ?

АКО НЕ МЕ УБИЕТЕ, ЩЕ ИЗВАДЯ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ВСИЧКО НАЯВЕ. ЗАЩОТО ТУК ВСИЧКО Е НА ПАРЧЕТА. ИСТИНАТА Е ТОЛКОВА БРУТАЛНА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА МЪЛЧИМ. ТОВА Е ТРАФИК НА ОРГАНИ НА МЪРТВИТЕ ОТ КОВИД: СЪРЦА, ЧЕРЕН ДРОБ, БЪБРЕЦИ, ОРГАНИ НА ХОРА, КОИТО УБИВАТЕ В БОЛНИЦИТЕ, ИНТУБИРАЙКИ ГИ И ИМ ИЗВАЖДАТЕ ОРГАНИТЕ ТАЙНО И ПРАВИТЕ ТРАФИК НА ОРГАНИ КАКТО В КИТАЙ.

ЩЕ ВИ ПРОВЕРИМ ВСИЧКО КОПЕЛЕТА, ВИЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ВСЕ ЩЕ МЪЛЧИМ. ПЪРВОТО МИ ВИДЕО ГО ИЗТРИХА, ДА ОПИТАМЕ ДА СПАСИМ ТОВА ВИДЕО, КОЙТО МОЖЕ ДА ГО СПАСИ. ТОВА Е ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ТЪРСЯ И ИЗУЧАВАМ – ПРАВЯТ ТРАФИК НА ФАЛШИВИ БОЛНИ ОТ КОВИД.

НЕ ВЛИЗАЙТЕ В БОЛНИЦА, КОВИД Е ЕДИН ОБИКНОВЕН ГРИП. ДНЕС ИМАХА КУРАЖА ДА КАЖАТ, ЧЕ КОВИД СЕ ЛЕКУВА С ТАХИПИРИН (ЛЕКАРСТВО ПРИ ГРИПНИ СЪСТОЯНИЯ).

О ЛАЙНА ТАКИВА, О КОПЕЛЕТА, КОПЕЛЕТА ЗАТВОРИХТЕ ИТАЛИЯ ЗАРАДИ ЕДИН ГРИП, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВА С ТАХИПИРИН.

О ЛАЙНА ТАКИВА, ГАВРИТЕ СЕ С ИТАЛИАНСКИЯ НАРОД И ГО ОБРИЧАТЕ НА ГЛАД, ЗАЩОТО ИМАТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С КИТАЙ. НЯМА ДА МОЖЕТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СТЕ СТРАХЛИВЦИ БЕЗ ТОПКИ КАТО ЖЕНИ. НЕ ВСИЧКИ ИТАЛИАНЦИ СА КАТО МЕН, ЗА ДА ВИ ПОГНЕМ С РИТНИЦИ ПО ЗАДНИКА И ДА ВИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЕДИН ПО ЕДИН.

ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО – СОФИЯ – 09.12.2020 г.

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 116

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

1 КОМЕНТАР

  1. Наистина е страшно ! Тези хора тотално са претръпнали и озверели за пари ! Всички тях ги чака втори НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС ,и всички те ще бъдат съдени за престъпление / съучастие срещу цялото човечество ! Явно не знаят ,че дяволът (Луцифер) на когото слугуват и се кланят,плаща по-същият начин ,по-който те са плащали на останалите !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук