ЧУДОВИЩНО : ПРЕЗИДЕНТА – РУМЕН РАДЕВ И МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ УЧАСТВАТ В ПРЕСТЪПЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ НАРОДА НИ !

0
4288
- Реклама -

ПРЕЗИДЕНТА – РУМЕН РАДЕВ И МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ УЧАСТВАТ В ПРЕСТЪПЕН ЗАГОВОР СРЕЩУ НАРОДА НИ ПО ЕЛИМИНИРАНЕТО НА ГОЛЯМА ГРУПА ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , ДОПУСКАЙКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА НИ ИЗРАЕЛСКАТА РАЗУЗНАВАТЕЛНА СЛУЖБА – МОСАД ДА ПРИЛОЖИ СТРОГО СЕКРЕТНАТА ОПЕРАЦИЯ “VENUS ” !


СТРОГО СЕКРЕТНАТА ОПЕ.АЦИЯ “VENUS ” ,ЗАДЕЙСТВАНА СЪС ЗАПОВЕД # 7654/ 109 НА РАЗУЗНАВАТЕЛНАТА СЛУЖБА НА ИЗРАЕЛ – МОСАД – НАЙ – СИЛНОТО ОРЪЖИЕ НА ЦИОНИСТИТЕ, ВКЛЮЧВА В СЕБЕ СИ ПРЪСКАНЕ ОТ ВЪЗДУХА НАД ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ С ХИМИЧНИЯТ ЕЛЕМЕНТ – H – 9879 , ПРОИЗВЕДЕН НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ , БЛИЗО ДО ТУРСКАТА ГРАНИЦА !


ПРЪСКАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА СЪС САМОЛЕТИ НА ГРАЖДАНСКАТА АВИАЦИЯ В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ НА НОЩТА !


СИМПТОМИТЕ ПРИ ЗАБОЛЕЛИТЕ СА ПРИСЪЩИ НА КОВИД- 19 , НО НЕ Е КОВИД – 19 , А Е ХИМИЧЕСКИ ПНЕВМОНИТ – ОТРАВЯНЕ С БОЙНО ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО ИЛИ ПЕСТИЦИДИ !


ХИМИЧНИЯТ ЕЛЕМЕНТ – H 9879 , ПОПАДНАЛ В ТЯЛОТО НА ЧОВЕКА ЧРЕЗ ВДИШВАНЕ В ОРГАНИЗМА СЕ ОТРАВЯ И СЕ НЕУТРАЛИЗИРА С ПРОТИВООТРОВА , А НЕ С АНТИБИОТИЦИ !

Част 1
Част 2

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 10

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук