БЕНДЖАМИН ФУЛФОРД : АТАКАТА НА ФУКУШИМА ОТ 11 МАРТ 2011 И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ НЕЯ !

0
435

След масовото убийство във Фукушима на 11 март 2011 г. (3.11) Ротшилдови изпратиха свой представител да обясни защо Фукушима беше нападнат. Той каза, че планират да преместят азиатската си централа от Токио, Япония, в Северна Корея. За да постигнат това, те възнамеряват да преместят 40 милиона японци от Голям Токио в Северна Корея. Дори ми показаха карта на планираната им индустриална зона там.

Премиерът Кан Наото, който беше на власт по време на нападението, каза на пресконференция в клуба на чуждестранните кореспонденти в Япония, че е бил насърчен да евакуира Токио след атаката. Нито една корпоративна медия не съобщи за това.

Другото, което се случи, беше, че веднага след 3.11 израелският министър на престъпността Бенямин Нетаняху се обади на премиера Кан и му каза, че ако Япония не предаде всичките си 7 трилиона долара във валута, тогава електромагнитните оръжия ще бъдат използвани за причиняване Планината Фуджи да изригне.

В този момент обаче се случи нещо неочаквано. Стотици земетресения удариха атлантическия остров Ла Палма непосредствено след 311 г. Имаше много реална опасност той да се срути в океана и да причини 100-метрово цунами, което да удари източното и европейското южно крайбрежие на САЩ. Земетресенията спряха едва след като американските военни се свързаха с Обществото на белия дракон и обещаха, че няма да бъдат разрешени допълнителни атаки срещу Япония.

Независимо от това, хазарската мафия със седалище в Швейцария успя да наложи отново робския премиер на Япония. Абе Шиндзо беше създаден чрез измамни избори. След това той беше поканен да бъде водещ лектор на събранието на западните олигарси в Давос, Швейцария.

В Давос Абе каза на международната общност, че Китай е като Германия преди Първата световна война. Това, което той има предвид, е план на Джордж Буш -старши G7, Русия и Япония да се обединят и да атакуват Китай. Планът беше да се раздели Китай на пет или шест отделни държави, за да се предотврати той отново да бъде заплаха за силата на хазарската мафия.

Абе създаде открито фашистко правителство и пристъпи към масово, тайно военно натрупване, за да участва в планираното нахлуване на Буш в Китай. Огромно количество военна техника беше тайно складирано в района на Кумамото в Япония, който е най -близо до Китай. В същото време Абе създава съоръжение за биологична война, маскирано като ветеринарно училище.

Планираното нахлуване в Китай обаче беше отменено, тъй като и Русия, и Пентагонът отказаха да продължат. Пентагонът е правил военна игра след война, симулираща атака срещу Китай и крайният резултат винаги е един и същ. Войната се превръща в ядрена, 90% от човечеството умира и северното полукълбо на планетата става необитаемо.

През 2016 г. поредица от мистериозни земетресения, всяко от които съсредоточено точно върху японска военна база, унищожи това оборудване. Всички земетресетелни сеизмографи показват, че това са изкуствени земетресения. Абе също беше тайно отровен и му казаха, че ако не отиде заедно с Китай, той няма да може да получи противоотровата, казват източници от азиатското тайно общество.

В същото време Обществото на Белия Дракон се обърна към фракцията на глобалното затопляне на западния елит. Ако си спомняте, президентските избори през 2000 г. в САЩ бяха състезание между фракцията за глобалното затопляне при Ал Гор и нацистката четвърта фракция на Райха при Джордж Буш -старши.

Фракцията за глобалното затопляне, съсредоточена около кралица Елизабет, вярва, че околната среда може да бъде спасена чрез поставяне на данък върху въглерода и използване на парите за плащане на държави от третия свят за опазване на техните гори. Нацистката фракция искаше да убие 90% от световното население.

Този писател има запис на покана да се присъедини към тази фракция. Те казаха, че за да се опази околната среда е необходимо да се премахнат „безполезните ядещи“. Това бяха хора като фермери за издръжка, които можеха да изхранват семействата си, но не работеха във фабрики, правещи неща. Те казаха, че войната не убива достатъчно хора, така че те да използват глада и болестите, за да постигнат тази цел.

Ето защо администрацията на Буш -младши създава фабрики за биологично оръжие по целия свят. Те пуснаха SARS, Bird Flu, Ebola, Mers и т.н. в опита си да убият хората. В същото време те субсидираха земеделските производители в развитите страни да използват зърното си за производство на „биогориво“ вместо храна.

Плановете обаче се провалиха, защото нито едно от техните био-оръжия не успя да убие планираните милиарди хора. Опитът да се умре от глад хората също беше спрян, след като вътрешни хора свиреха и обясниха, че субсидиите за биогорива причиняват кризи на глад в 33 държави. Това сложи край на тези субсидии.

Чрез дипломатическа торбичка е изпратено писмо от посолството на Обединеното кралство в Токио до кралица Елизабет с молба за нейната благословия за кампания, подобна по мащаб на Третата световна война, но този път врагът ще бъде „бедността, разрушаването на околната среда и всичко останало, което измъчва тази красива, но крехка планета, която всички споделяме. “

След това редица държави, Англия, Германия, Франция, Канада, Швейцария, Италия и др., Решиха да се присъединят към Китайската азиатска банка за инвестиции в инфраструктурата. Китайската инициатива „Пояс и път“ за много трилиони долари последва това. Парите бяха изразходвани за изграждане на магистрали, пристанища, училища, железопътни линии, болници, мостове и друга подобна инфраструктура по света.

Япония и САЩ бяха единствените големи страни, които се въздържаха от тази инициатива. Нарекоха го китайски дългов капан. Това обаче очевидно постави нацистката фракция Буш в защита.

Другото, което се случи през 2016 г., беше, че гностическите илюминати решиха да сключат временен съюз с британската общност, за да попречат на Хилъри Клинтън (Рокфелер) да стане президент на САЩ. Проведена бе среща в Антарктика на 08 ноември -ти , 2016 изборния ден, в който взеха участие Череп и кости Джон Кери и много други членове на тайните Западните елит.

Интервюирахме двама души, които присъстваха на тази среща. Те казват, че е взето решение за отмяна на изборите, така че избраният губещ Доналд Тръмп да бъде избран за президент със самите гласове, предназначени за Клинтън. Това беше постигнато, след като престрелка между специалните сили в подземната база близо до летище Денвър пое изборите, крадейки компютри от името на силите на Тръмп.

Интересно е да се отбележи как на изборите през 2016 г. нещата сякаш вървяха по пътя на Клинтън, а след това изведнъж се обърнаха и тръгнаха по пътя на Тръмп. Обратното се случи, когато нацистките сили се прегрупираха около пълномощника на Рокфелер Джо Байдън през 2020 г. и превърнаха истинската победа на Тръмп в измамна победа на Байдън. Ще се върнем към това по -късно.

Във всеки случай Тръмп стана президент на фалирала нация и наистина не можеше да направи много малко за това. Събраните 23 трилиона долара за Барак Обама се изчерпват. Тръмп опита много неща, включително тарифи, за да се опита да обърне ситуацията. Не забравяйте, че той също каза неща като Китай всяка година ще купуват стоки на стойност 200 милиарда долара, а също така се опита безуспешно да поеме най -големите световни петролни запаси във Венецуела и предложи да „купи Гренландия“.

Нация с БВП от около 20 трилиона долара и над 200 трилиона долара дълг и нефинансирани задължения наистина няма друг избор, освен да фалира. Корпоративен Правителството на САЩ има външен плащане срокове за подаване на всеки 30 септември ия и 31 януари ст .

През септември 2019 г. САЩ успяха да избегнат фалит само като откраднат националния пенсионен фонд на Япония. През януари 2020 г. те не успяха да извършат плащанията си. Те получиха двуседмичен гратисен период, продължаващ до 16 февруари 2020 г., но не можаха да извършат плащанията си.

Тогава, когато всички знаем, се развихри целият ад. Собствениците на американската корпорация се нахвърлиха с масивна 5G електромагнитна атака срещу китайския град Ухан. Не забравяйте, че масовите смъртни случаи започнаха в Ухан едва след като бяха активирани 10 000 преносни кули 5G, подлагайки населението на смъртоносни електромагнитни атаки на ниско ниво.

Официалната история, че това е „коронавирус“, е доказуема глупост. Това е така, защото ако това беше биологична атака, тогава пандемията трябваше да се разпространи първо в предградията на Ухан, а след това и в други части на Китай. Вместо това той беше ограничен точно до 5G зоните в самия Ухан.

След това разпространението на Covid-19 по света съвпадна точно с картите на местата, където са активирани 5G мрежи. За да разберете 5G, помислете за режима на размразяване на вашата микровълнова печка. Това работи при около 200 вата, докато 5G е еквивалентно на около 30 вата. Въпреки това, ако се предава 24 часа на ден, той започва да произвежда симптоми, наподобяващи белодробно заболяване.

Япония предупреди света за тази опасност, след като подложи 5 000 пътници на борда на круизния кораб Diamon Princess на 5G и започна да получава множество смъртни случаи. След това всички 5G бяха спрени по целия свят.

Така че хазарската мафия беше принудена да прибегне до план Б. Те продължиха с военното положение и започнаха да преименуват грип, обикновена настинка, пневмония и туберкулоза и всякакви други смъртни случаи от „Covid-19“. В същото време те използваха достъпа си до печатници за фиат пари, за да плащат огромни суми пари на лекарите за диагностициране на Covid-19. Тъй като западните лекари работят при военен режим, им беше казано да се придържат към историята на пандемията или да загубят лицензите си.

Хазарската мафия също използва своите корпоративни медии, за да разпространява денонощно порно от страх от пандемия. Освен това, тъй като КМ не успя да убие планираните си милиарди хора с 5G радиация и тъй като цялото им био-оръжие се оказа неефективно, те следващо прибягнаха до ваксини.

Това, което се случи сега, е, че тайното правителство на Запада беше разкрито от тази кампания. Световните военни, полицейски и разузнавателни агенции започнаха контраатака.

Източник : benjaminfulford.net

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 11

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук