БЕНДЖАМИН ФУЛФОРД : ОТСТРАНЯВАНЕТО ОТ ВЛАСТТА НА БЕНЯМИН НЕТАНЯХУ ПРОМЕНЯ ТОТАЛНО ИГРАТА !

0
344

Официалното отстраняване от власт на израелския министър на престъпността Бенямин Нетаняху е геополитическа промяна в играта. Напускането на Нетаняху означава, че месианските ционистки фанатици, които искат да убият 90% от човечеството и да управляват оцелелите от по-голям Израел, са загубили.

„Това е важно за противопоставяне на геополитиката на КМ (хазарска мафия)“, казват източници на MI6. Нетаняху е взет под закрила, за да може да пее за скритите си контролери, преди да бъде убит и мълчалив, добавят те. Източници на Мосад настояват, че истинският Нетаняху отдавна го няма и това, което виждаме, е клонинг. Версията на събитията MI6 обаче е по-скоро в съответствие с това, което повечето от нас разбират като реалност.

Във всеки случай някои скорошни новини показват колко голяма промяна идва в Близкия изток. Точно преди свалянето на Нетаняху, свързаният с Мосад сайт DEBKA публикува следното:

„Ядрената атака на Иран скоро може да е въпрос на седмици. Тази оценка от държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен в понеделник, 8 юни, изправя идващото правителство на Бенет-Лапид с първото си голямо предизвикателство – наистина най-зловещото изпитание, пред което е било изправено някое минало израелско правителство. ” https://www.debka.com/first-test-for-emerging-israeli-government-iran-is-galloping-towards-breakout-says-blinken/

Вярват ли тези идиоти всъщност, че някой вече ги слуша, след като повтарят това седмично в продължение на повече от 30 години?

Сега вместо това виждаме израелската колония Саудитска Арабия да се опитва да сключи мир със Сирия и Иран. https://www.aljazeera.com/news/2021/6/8/times-have-changed-saudi-syria-in-rapprochement-talks

От своя страна руснаците добре знаят, че „Хамас и ИД са създадени от израелски разузнавателни служби и всички техни лидери работят за„ Мосада “. Това е поведението, което предизвика колективно решение на световните военни да каже на Израел да „спрете или друго.“

Това, което се случи сега, е, че хората на Израел решиха, че не искат да преминат през поредното колективно самоубийство, подобно на Мосада.

Във всеки случай руските източници на FSB, MI6, Mossad и CIA са съгласни, че човечеството е изправено пред общ враг под формата на хазарската мафия (KM). Сега членовете на КМ обикалят вагоните си около своите робски цивилни правителства от Г7, НАТО и банкерите в Швейцария.

Източник : benjaminfulford.net

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук