БЕНДЖАМИН ФУЛФОРД : ПРЕЛОМНАТА ТОЧКА НА ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ Е, ЧЕ ВОЕННО-ИНДУСТРИАЛНИЯТ КОМПЛЕКС ПОЕМА МЕДИЦИНСКИЯ ИНДУСТРИАЛЕН КОМПЛЕКС !

0
211

Фундаментална промяна се е състояла на най-високите нива на световната сила на или около 21 юни 2021. Военните и разузнавателни служби в света са решили лечение на продължаващата фалшива пандемия като акт на война и да реагират по съответния начин. Цитирам от MI6:

„Знаем, че цялото нещо с Covid е измама, лъжа, измама за печелене на пари. Цивилните, които са провели недеклариран военен акт, сега са добре и наистина открити. Това ни позволява с военни правни да се справим в действителност с тези хора. “

Източници на Mossad за част от тях: 

„В Швейцария се провежда операция по почистване на групата Octagon. Тъй като Йоси Коен, ръководителят на Мосад, се оттегли от 1 юни, Октагон няма повече защита от Мосад. Дейвид Барнеа, новият шеф на Мосад, получи заповед да се оттегли. “

Като част от това е издадена смъртна заповед за Дейвид Рокфелер младши. Той е показан по-долу със своите роби Губернаторът на Токио Койке Юрико и Акие Абе, съпругата на бившия японски роб премиер Шиндзо Абе (не сме сигурни коя жена в крайната лява част на картината е).

Добре документирана история е, че семейство Рокфелер поема западната медицина, като създава и финансира медицински асоциации. Те потискат традиционната природна медицина в полза на петролната и химическата медицина. Тъй като западната медицина отдавна е структурирана като военна организация, оглавявана от „генерали хирурзи“, беше лесно да се кооптира тази система, като се пое контролът над нейната командна структура. Това е СЗО, различните медицински асоциации и различни „генерални хирурзи“. Всеки лекар, който не се съгласи с тази командна структура, ще премахне своя „лиценз“ и ще загуби достъпа до доходна заплата.

Тъй като Рокфелер-младши в крайна сметка е отговорен за „пандемията“ и произтичащата от това кампания за ваксиниране на всички хора с токсини, това го прави един от най-лошите масови убийци в човешката история.

Рокфелер е посочен от бившия израелски премиер Бенямин Нетаняху (който сега е в защитен арест) като най-старши член на геноцидната група на октагона. Поради тази причина се изпраща предупреждение до швейцареца да го предаде за разпит или да бъде изправен пред пълното унищожаване на щаба на групата Octagon близо до Женевското езеро.

Рокфелер-младши наследи не само контрола върху медицинските асоциации от Дейвид Рокфелер-старши, но и контрола върху голяма част от така наречената структура на властта G7, включително повечето от корпорациите на Fortune 500. Това е, което те наричат ​​„световният ред, основан на правилата на [Рокфелер].“

Продължаващият опит на тези притежаващи корпорации семейства да превърнат Планетата Земя в гигантска животинска ферма е това, срещу което световните военни организации са решили да се борят. Диаграмата, свързана по-долу, илюстрира ефектите от фашизма, т.е. когато корпорациите поемат управлението. https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/wage%20share%20US.jpg?itok=KX8Kb1_h

По същество той превръща силовата структура в гигантска прахосмукачка, която изсмуква богатството от обикновените хора и други живи същества в гигантска черна дупка на олигархията.

Също така получихме съобщения от масоните P3, MI6 и руската FSB за срещата на върха в Женева миналата седмица между аватара на американския президент Рокфелер Джо Байдън и говорителя на руския президент Владимир Путин.

Източник : benjaminfulford.net

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук