БЕНДЖАМИН ФУЛФОРД : ВРЕМЕ Е ДА ПРЕНАПИШЕМ ИСТОРИЧЕСКИТЕ КНИГИ, ТЪЙ КАТО СВОБОДАТА ИЗГРЯВА ВЪРХУ ЧОВЕЧЕСТВОТО !

0
1529

Седмичен геополитически анализ от Бенджамин Фулфорд:

“Декември 2020 г. ще се запомни, когато приливът на историята решително се обърна и древна зла сила претърпя поражение. Белите шапки печелят тайната война за планетата Земя и освобождаването на човечеството е неизбежна сигурност.

Хората ще станат свидетели на потвърждаването на решителната победа на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ и движението към принудителна ваксинация в САЩ ще приключи. Това обръщане на вълната ще заснежи и хората ще наблюдават как историята се разгръща, докато древна сатанинска управляваща класа е свалена. Книгите по история ще трябва да бъдат пренаписани напълно, когато прахът най-накрая се уталожи.

Въпреки това, тъй като победата за добрите момчета набира скорост, битката бушува и блатните същества от дълбоката държава се бият до смърт, знаейки, че са обречени.

Тази седмица няма да разглеждаме дълбоко битката за президентските избори в САЩ, защото това беше подробно отразено другаде. Ще кажем само, че нашите източници потвърждават, че Доналд Тръмп е спечелил преизбирането си със силно убеждение и Джо Байдън е на път да влезе в американската програма за защита на свидетелите.

Можем също така да потвърдим, че швейцарската банка UBS е продала производителя на машини за гласуване на Dominion на комунистически китайци. Това означава, че американските военни и разузнавателни агенции ще преследват и залавят за разпит много хора, като се започне от ръководството на UBS и председателя на Световния форум в Давос Клаус Шваб. Арестите в САЩ вече са в ход, потвърждават източници от Пентагона.

Ако искате да разберете какво замисля Шваб, вижте какво ще каже за него премиерът на Алберта Джейсън Кени: https://www.youtube.com/watch?v=48CYo90gWU4

Това, което Кени не казва, е, че именно Шваб и неговите шефове са проектирали целия кошмар на Covid-19, за да могат да „рестартират“ финансовата система по начин, който да ги остави под контрол.

Арестите в САЩ вече са в ход, потвърждават източници от Пентагона. Ето какво трябваше да кажат нашите източници от ЦРУ за съдбата на бившия директор на ЦРУ Джина Хаспел:

„Тя определено беше изведена, но не и преди да се откаже, това, което тя смяташе за нейно„ излизане от затвора безплатно “на архивни данни, който съдържа всички черни операции, които е ръководила по време на мандата си като директор и по-рано.

Историята около това , че тя е била отведена в Gitmo, разпитана и ще получи новa самоличност и ще изчезне от погледа, е поредното завъртане.

Няма я. Да не се чува отново. Ако е необходимо нещо повече от нея, е необходима CGI-холограма. ”

Докато състезанието за Конституционната република е в ход, сега се разрази нова битка около фалшивата пандемия и планира да ваксинира населението на света с токсини.

За да разберете това, разгледайте таблицата по-долу, изпратена от читател на нашия бюлетин. Той сравнява настоящата кампания Covid-19 с методите, използвани от комунистическите китайци за промиване на мозъци на американски военнопленници по време на Корейската война. https://stateofthenation.co/?p=39069

Той показва как изолацията, заплахите, постоянната пропаганда на страха се комбинират, за да се постигне пълно подчинение на човечеството. От тази диаграма е очевидно, че това, на което сме свидетели, е опит за създаване на комунистическо световно правителство, контролирано от китайците и с хазарската мафия, действаща като техен банкер.

Нещо повече, самите комунистически китайци приемат заповеди от тайно управляващ орган в Швейцария. Това е това, което е известно като Octagon Group.

Тази диаграма на корпоративния медиен контрол показва как работят тези властови структури. https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/american%20media%20empire.png?itok=BF9Ba42t

Ето какво има да каже MI6 за така наречената криза Covid-19:

„Виждаме създаването на извънредна ситуация в областта на общественото здраве и предложените реакции или средства за защита като Ordo ab Chao в Stealth State Capture на глобално ниво. Това е чисто военно мислене и е трудно за цивилното население поради огромния мащаб и сложността на театъра.

Досие и анализ на разузнаването са изпратени до Съвместното британско и ирландско върховно командване на въоръжените сили, казва MI6. Ето защо сега е в ход военен отговор – Руската армия, Британската армия и Пентагона.”

Източник:  Benjamin Fulfordwww.benjaminfulford.net

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 6

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук