ЕКСКЛУИВНО: СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ФЕЙСБУК – ЧАСТ ОТ НАЛАГАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !

0
2112

!! ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО, РУСЕ – 09/06/2020 Г…!!!

ЕКСКЛУИВНО : СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ФЕЙСБУК – ЧАСТ ОТ НАЛАГАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ !

НАЛАГАНЕТО НА БЛОКАЖ НАД ПРОФИЛА МИ – ВЕНЦИСЛАВ АНГЕЛОВ ЗА ТРИ ДНИ ЗА ИЗРАЗЕНО СВОБОДНО МНЕНИЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОРОНА ВИРУСА , КОЕТО Е В РАЗРЕЗ С ТВЪРДЕНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПОКАЗВА ЕДНО И САМО ЕДНО, ЧЕ ФЕЙСБУК НЕ Е СВОБОДНА СОЦИАЛНА МРЕЖА , А Е ПРОДУКТ НА САТАНИСТИТЕ ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ИНАКО МИСЛЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ПО СВЕТА !

ВСЕКИ ИНАКО МИСЛЕЩ ЩЕ ПОПАДНЕ ПОД КОНТРОЛА НА СЪОТВЕТНИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ НА ДАДЕНАТА СТРАНА, С ЦЕЛ НЕУТРАЛИЗИРАНЕ , А И ФИЗИЧЕСКА ЕЛИМИНИАЦИЯ В НАЙ- УДОВНИЯТ МОМЕНТ ЗА САТАНИСТИТЕ НА ВСЕКИ , КОЙТО ЗАСТРАШАВА ТЕХНИЯТ КОНТРОЛ НАД НАСЕЛЕНИЕТО ИЛИ Е ВРЕДЕН ЗА САТАНИНСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА НА КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !

НОМЕРА НА УРУДИТЕ И ИЗРОДИТЕ – САТАНИСТИТЕ И ДЯВОЛИТЕ В ЧОВЕШКИ ОБРАЗ НЯМА ДА МИНЕ ! ИДВА БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ !

НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА !

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 20

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук