ЕКСКЛУЗИВНО : 30 305 ДУШИ СА ПОЧИНАЛИ В РАМКИТЕ НА 21 ДНИ СЛЕД ВАКСИНАТА СРЕЩУ КОВИД-19 В АНГЛИЯ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 6 МЕСЕЦА НА 2021 Г. СПОРЕД ДАННИТЕ НА ONS !

0
229

Официалното бюро за национална статистика неволно разкри, че 30 305 души са починали в рамките на двадесет и един дни от ваксината срещу Covid-19 в Англия през първите 6 месеца на 2021 г.

През последните няколко месеца бяха отправени десетки искания за свобода на информацията до Public Health England (PHE) с искане да се знае колко души са починали в рамките на 28 дни след поставянето на ваксина срещу Covid-19, но всеки път PHE твърди, че го прави „Не съхранява исканата информация“.

Изключително странно е да се установи, че PHE не притежава информацията, като се има предвид, че техният колега в Шотландия е успял да публикува данните за смъртните случаи в рамките на 28 дни след ваксинацията срещу Covid-19.

Public Health Scotland публикува за последно цифрите на 23 юни 2021 г. в своя „Статистически доклад Covid-19“, в който разкрива, че 5 522 души са починали в рамките на 28 дни от ваксина срещу Covid-19 между 8 декември 2020 г. и 11 юни 2021 г. в Шотландия.

PHS също така успяха да разкрият числата по марка ваксина и дата на възникване в публикувана електронна таблица, намерена тук. Електронната таблица показва, че 1 877 души са починали в рамките на 28 дни от получаване на jab на Pfizer mRNA, 3 643 души са умрели в рамките на 28 дни след като са получили вирусен вектор на AstraZeneca, а 2 души са починали в рамките на 28 дни след като са получили Moderna mRNA jab.

Причината хората да искат да знаят броя на хората, които са починали в рамките на 28 дни след поставянето на ваксина срещу Covid-19, е, че това са същите параметри, които са били използвани за преброяване на предполагаемите смъртни случаи от Covid-19 за по-голямата част от предполагаемите пандемия.

Смъртните случаи се считат за Covid-19, ако настъпят в рамките на 28 дни след положителен тест, но в началото те действително отчитат смъртните случаи като Covid-19, ако са настъпили в рамките на 60 дни след положителен тест.

Но изглежда, че PHE е успял да избегне исканията за броя на хората, които са починали, след като са получили удар Covid-19 благодарение на технически характеристики. Тази техничност е броят на дните, използвани при тяхното искане, защото ние открихме, че те държат данните за броя на хората, които са починали след инжектиране на Covid-19.

Но това не е броят на хората, които са починали в рамките на 28 дни, а вместо това броят на хората, които са починали в рамките на 21 дни след поставянето на ваксина срещу Covid-19, а цифрите току-що бяха публикувани по невнимание от Службата за национални Статистика.

Доклад, публикуван от ONS на 13 септември 2021 г., беше ясен опит да се подведе обществеността да вярва, че по-голямата част от смъртните случаи от Covid-19 се случват сред неваксинираното население. Параметрите на датата, използвани в техния доклад, включват огромен брой смъртни случаи, настъпили по време на втората предполагаема вълна от Covid-19 през януари 2021 г., когато едва ли някой е бил ваксиниран.

Точката на прекъсване също беше 2 юли 2021 г., което означава, че смъртните случаи, настъпили през лятната трета вълна, която изпитваме в момента, не са включени.

Както можете да видите от горната графика, взета от таблото за управление на правителствата на Обединеното кралство, по-голямата част от смъртните случаи от Covid-19 по време на периода, използван в доклада на ONS, се случиха през втората вълна, когато програмата за ваксиниране едва беше започнала, така че, разбира се по -голямата част от смъртните случаи са настъпили сред неваксинираното население.

Ако обаче ONS беше решил да покрие третата вълна, която изпитваме в момента, щяхте да видите, че 75% от хората, които са починали с Covid-19, всъщност са били ваксинирани, а само 25% от починалите хора не са били ваксинирани .

Таблица 5 от „Доклада за наблюдение на ваксините“ в Общественото здраве на Англия, намерен тук, показва, че между 9 август и 5 септември 2021 г. има 600 смъртни случая от Covid-19 сред неваксинираното население, 97 смъртни случая сред частично ваксинираното население и 1659 смъртни случая сред напълно ваксинираните население.

Както можете да видите, по-голямата част от смъртните случаи по време на настоящата вълна от Covid-19 се случват сред ваксинираното население, но, разбира се, ONS не искаше да знаете това, така че го пропуснаха. Но се обзалагаме, че те не са планирали да разкрият броя на хората, които са починали в рамките на 21 дни след поставянето на ваксина срещу Covid-19, както имат.

Таблица 1 от доклада на ONS (намерена тук) е опит да се покаже колко добре ваксините срещу Covid-19 са предотвратили смъртта. Но не забравяйте, че те са обхванали само първите 6 месеца от годината, когато по -голямата част от смъртните случаи са настъпили, когато мнозинството от населението не е било ваксинирано.

Опитвайки се да заблудят обществеността да вярва, че ваксините срещу Covid-19 са работили за предотвратяване на смъртните случаи, ONS разкри, че 30 305 души са починали в рамките на 21 дни след поставянето на ваксина срещу Covid-19 в Англия между 2 януари и 2 юли 2021 г.

Както можете да видите, над 14 265 души са починали в рамките на 21 дни след първата доза ваксина срещу Covid-19, а 4 388 души са починали в рамките на 21 дни след приемането на първата доза от ваксината Covid-19, чиято смърт се предполага, че е свързана с Covid-19.

Други 11 470 души са починали в рамките на 21 дни след като са получили втората си доза от ваксина срещу Covid-19, а 182 души са починали в рамките на 21 дни след приемането на втората доза от ваксината Covid-19, чиято смърт се предполага, че е свързана с Covid-19.

Следователно 30 305 души са починали в рамките на 21 дни след поставянето на ваксината Covid-19 в Англия през първите 6 месеца на 2021 г.

Това, което е интересно да се отбележи тук, е, че още 123 796 души са починали 21 или повече дни след ваксината Covid-19 и ние сме много нетърпеливи да знаем колко от тях са възникнали до 28 дни след ваксинацията, или дори 60 дни след са ваксинирани, като се има предвид, че имат и все още използват този показател за отчитане на смъртните случаи от Covid-19.

Но засега ще трябва да се задоволим с това да знаем официалния брой на хората, които са починали в Англия в рамките на 21 дни след поставянето на ваксина срещу Covid-19 през първите 6 месеца на 2021 г., а този брой е 30 305 и се съмняваме, че това е число властите всъщност искаха да знаем.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук