ЕКСКЛУЗИВНО : АДВОКАТ РАЙНЕР ФЮЕЛМИХ : СЛЕД ДВЕ ДО ТРИ СЕДМИЦИ ЩЕ СЕ СЛУЧАТ ВЕЛИКИ НЕЩА !

0
21337
Много хора възлагат надеждите си на германско-американския адвокат Райнер Фюелмих, за да ни спаси от лапите на големия бизнес и Световния икономически форум. Намираме се в един вид трета световна война, в която средната класа е унищожена, а малкият и средният бизнес са превзети от гиганти като Amazon.

Те работят по това повече от 10 години, каза Фюелмич преди няколко дни в разговор с английския писател и журналист Джеймс Делингпол.

След две до три седмици ще се случат велики неща

“След няколко седмици ще започнат много големи опити”, каза Фюелмих, който е насочен към германския вирусолог Кристиан Дростен, разработил PCR теста за корона, и Лотар Вилер, президент на института Робърт Кох, и други. “Те са лесни за улавяне.” Той също така е чувал от американски приятели, че „те преследват Фаучи“. „Той може да бъде уволнен“, казва той.

„За две до три седмици големи неща се случват на три различни континента“, подчерта Фюелмич, който работи с около 200 до 300 други адвокати. “Тогава ще видим дали правната система все още съществува или тя вече е изцяло поета от другата страна, което според мен не е така.”

Няма да четете за това в медиите

Двама бивши служители на СЗО свидетелстват на Fuellmich, че фармацевтичните компании оказват натиск върху СЗО да обяви международна здравна криза през януари 2020 г. Това беше необходимо, за да могат експерименталните „ваксини за генна терапия“ – да бъдат одобрени за спешна употреба.

Ваксината е част от плановете на Световния икономически форум – Голямото нулиране – и Фондация “Бил и Мелинда Гейтс” за изтъняване на световното население, каза адвокатът. „Не четете за това в медиите, защото Клаус Шваб и Бил Гейтс са инвестирали много пари в медийни компании“ , каза той.

„Всички хора, които са били ваксинирани, трябва предварително да бъдат информирани, че това не е ваксина, а експериментална генна терапия – никога не е имало такова нещо – и че няма подкрепящи медицински изследвания. Това е експеримент. Хората, участващи в него, не са уведомени. Те са морски свинчета. ”

Всички ангажирани – включително лекарите, които управляват тези „ваксинации“, хората, които управляват бизнеса, хората, които се възползват от него, и правителствата, които насърчават хората да се ваксинират – носят отговорност. Това са наистина престъпления срещу човечеството. Мисля, че се нуждаем от международен анкетен съд, за да почистим тази бъркотия. ” Fuellmich ще има още какво да каже след две до три седмици, съобщава Uncut-News .

„Това е по-лошо от това, което се случи в Третия райх. Трябва да направим нещо, защото хората, отговорни за това, нямат съпричастност и са изключително опасни. Те се интересуват само от пари и власт. “

Fuellmich се надява: “Ще ги вземем!”

Източник : dissident.one

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 481

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук