ЕКСКЛУЗИВНО: АГЕНТИ НА МОСАД АКТИВНО ЗАРАЗЯВАТ ПРЕДПРИЯТИЯ И БОЛНИЦИ В БЪЛГАРИЯ! ГОТВЕТЕ СЕ ЗА НОВО ЗАТВАРЯНЕ ПО ДОМОВЕТЕ!

0
5030

ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МЕСЕЦА ВИ ПРЕДУПРЕДИХМЕ , ЗА ДАДЕНА ЗАПОВЕД НА СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ ОТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ  – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ  ДА СЕ ДАДЕ  ЗЕЛЕН КОРИДОР НА ОКОЛО 500 АКТИВНИ АГЕНТИ НА РАЗУЗНАВАТЕЛНАТА СЛУЖБА НА ИЗРАЕЛ – МОСАД ДА СЕ НАСТАНЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА И УМИШЛЕНО ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ …!!

С ДНЕШНА ДАТА – 09/06/2020 Г БЕНЕМИН   НЕТЕНЯХО – ШЕФЪТ НА ЦИОНИСТИТЕ В ИЗРАЕЛ  ИСКА ДА ВЪВЕДЕ КАРАНТИНА И ЗА ГРАЖДАНИТЕ НА ИЗРЕЛ .!
    ВЪВЕЖДАНЕТО И НА РЕЦИПРОЧНИ МЕРКИ В БЪЛГАРИЯ, ОЗНАЧАВА , ЧЕ ВСИЧКО СЕ ДИРИЖИРА ОТ ЦИОНИСТИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ !

     УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ЗАРАЗЕНИ ЦЕЛИ ПРЕДПРИЯТИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ . –  Е ФАКТ..!!!  БОЛНИТЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ! ДАДЕНА Е ЗАПОВЕД  ОТ ЦИОНИСТИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ ДА БЪДЕМ ОТНОВО ПОСТАВЕНИ ПОД ОГРАНИЧИТЕЛНИ МЕРКИ С ДОМАШНА КАРАНТИНА..!! ГОНИ СЕ КРАЙНАТА ЦЕЛ – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  ВАКСИНИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА !

  НОВИТЕ МЕРКИ ИМАТ И ЗАДАЧАТА ДА СЕ ТУШИРАТ ИЗНЕСЕНИТЕ ФАКТИ ЗА КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ – РУШВЕТИ ДАДЕНИ В БРОЙ ОТ ВАСИЛ БОЖКОВ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ , ЧРЕЗ НЕГОВАТА ПИАРКА – СЕВДАЛИНА АРНАУДОВА ! СПОМЕНАВАТ СЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНИ СУМИ В РАЗМЕР НА 60 МИЛИОНА ЛЕВА !

    ПОСТАВЯ СЕ ПОД КАРАНТИНА И ОГРАНИЧЕНИЕ И МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО , СЛЕД ПОКАЗАНА ДИСКУСИЯ МЕЖДУ МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО – ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗЕЛЕНЧУКОПРОИЗВОДСТВОТО  , В КОЯТО ДИСКУСИЯ ТЯ НЯКОЛКО ПЪТИ УПОТРЕБЯВА ДУМАТА – ИМАМА, Т.Е ЧЕ СЕ МАМИ  ЕС ЗА НАЧИНА НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ СУБСИДИИ И ТЕХНИЯТ РАЗМЕР  !

В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ НАЙ- УДОБНО ДА СЕ ТУШИРАТ СКАНДАЛИ С КОРУПЦИЯ ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА, СЛЕД КАТО СЕ ИЗПОЛЗВА СХЕМАТА СЪС ЗАРАЗЯВАНЕ С КОРОНА ВИРУС ! 

НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 41

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук