ЕКСКЛУЗИВНО : БЕНДЖАМИН ФУЛФОРД : ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ НА БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАНА ТАЗИ СЕДМИЦА !

0
680

През следващата седмица една от няколкото времеви линии ще определи бъдещето на човечеството. Едната е измамата на Джо Байдън като президент, последвана от предаването на САЩ на комунистически Китай. Второто е преизбирането на Доналд Тръмп за президент на фалиралата американска корпорация, което може да се случи след временното военно правителство, публично разгледано разследване на избори за избори и в крайна сметка това, което Тръмп определи като „плавен преход“ към новата република. Това може да включва ескалираща търговия и кибервойна с Китай в ущърб на планетата Земя.

Третото е да не се избере нито едно от изброените, последвано от междуцарство, което да замени корумпирана и фалирала американска корпорация с нещо, което всъщност представлява стремежите на американския народ и на човечеството като цяло. Този трети вариант би означавал, че човечеството ще бъде свободно да решава собственото си бъдеще, вместо да бъде преследвано от страх от една произведена криза до следващата.

Бъдещето на Съединените щати ще бъде в ръцете на над 20 000 военнослужещи от Националната гвардия, които са разположени във Вашингтон, за да наблюдават встъпването в длъжност на следващия президент на американската корпорация. Това, което тези войски трябва да се запитат, е защо те пазят т. нар. Демократично избрано правителство от хората.

Вместо да се изправят срещу защитата на корумпираното правителство от гнева на хората, за които се предполага, че представляват, те трябва да осъзнаят, че вместо това са заобиколили престъпниците. Те трябва да съберат актьорите от Deep State вътре в обходния път, които съзнателно са участвали в удостоверяването на измамни избори и са извършили предателство.

Това означава, че американският народ трябва да работи по телефоните, да се обажда на приятели и приятели на приятели, да се свързва с хората, разположени в DC, и да им напомня, че са се заклели да защитят конституцията на Република Съединените Американски Щати срещу ВСИЧКИ врагове ЧУЖДЕСТРАННИ И ДОМАШНИ . На 20 януари ще ги заобиколите. Обиколи ги, докато можеш.

Войските, разположени в окръг Колумбия, може би са им били промити мозъците, за да повярват, че защитават законно избрания Джо Байдън срещу фанатиците на “бялото превъзходство” Тръмп. Ето защо тези войски трябва да си зададат въпроса защо не е трябвало да защитават Барак Обама от същите тези „бели върховисти“, когато той е избран. Причината е, че когато Обама беше избран, те вярваха, че това е от мнозинството от американския народ (и софтуера за гласуване на Dominion). Не така стоят нещата с Китай и Джо, където посред нощ са били необходими допълнителни фалшиви изхвърляния на бюлетини.

Другото нещо, което войските трябва да разберат, е, че ги лъжат за това защо президентската инаугурация трябва да се проведе при затворени врати като „виртуална инаугурация“, заради пандемията „Covid-19“. Американските военни получиха решителни доказателства, че цялата произведена криза е резултат от дълго планирана, сложна измама. Освен това има възможност те да са наясно, че предстои да се извърши преход от американската корпорация към завръщането на републиката.

По-долу е сканиран патент за тест „Covid-19“, регистриран от Ричард А. Ротшилд през 2016 г., три години преди избухването на така наречената пандемия. Погледнете третия ред отдолу: „Последна актуализация 22.06.2016.“ Патент на Covid тест

Направихме хартиено копие на тази регистрация на патент, защото сме сигурни, че след като това бъде изложено, те ще проникнат в базата данни и ще се опитат да променят датите.

MI6 изпрати следното съобщение до западното съюзническо военно командване:

„Спешната ситуация в областта на общественото здраве е или фалшива, или прикритие за нещо далеч по-лошо, което се очертава, установявайки единствения факт, че през 2016 г. патентът е подаден в Нидерландия за PCR тест … [следователно] настояваме международните въоръжени сили и способности за военно разузнаване за …”

Останалата част от тази статия е достъпна само за членове на BenjaminFulford.net

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 14

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук