ЕКСКЛУЗИВНО: БОЙКО БОРИСОВ Е ПОСЕЩАВАЛ СВОЯТА ЛЮБОВНИЦА В БАРСЕЛОНА С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ В ПЕРИОДА ОКТОМВРИ 2014Г ДО ОКТОМВРИ 2016 Г..!!!

0
1805

БОЙКО БОРИСОВ Е ПОСЕЩАВАЛ НА ВСЕКИ ДВА МЕСЕЦА ЛЮБОВНИЦАТА СИ В БАРСЕЛОНА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА ОТ КОЯТО ИМА ДЪЩЕРЯ – ЕМА ! ПОЛЕТИТЕ СА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАЛИ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯТ САМОЛЕТ ПРИ ЗАВРЪЩАНЕТО НА БОРИСОВ ОТ БРЮКСЕЛ ! РАЗХОДИТЕ ПО ПОЛЕТА, ОБСЛУЖВАНЕТО НА САМОЛЕТА НА ЛЕТИЩЕТО В БАРСЕЛОНА СА ЗАПЛАЩАНИ ОТ БЮДЖЕТА НА АВИОТРЕЯД 28 И ЗА СА ЗА СМЕТКА НА ВСЕКИ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН !

ПРЕДСТОИ ВНАСЯНЕ НА ИСКАНЕ В ПРОКУРАТУРАТА НА КАТАЛУНЯ ДА СЕ УСТАНОВЯТ ДАТИТЕ НА ПРИСТИГАНИЯТА И ЗАМИНАВАНИЯТА НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ БАРСЕЛОНА ! САТАНИСТА И ЦИОНИСТА – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ПОСЕЩАВАЛ МНОГОКРАТНО БАРСЕЛОНА , ИСПАНИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА СВОЯТА ЛЮБОВНИЦА И ДЪЩЕРЯ СИ НА ВСЕКИ ДВА МЕСЕЦА ЕДИН ПЪТ В ПЕРИОДА – ОКТОМВРИ МЕСЕЦ 2014 – ОКТОМВРИ МЕСЕЦ 2016 г !!! ПОЛЕТИТЕ СА ОСЪЩЕСТВЯВАНИ С ПРАВИТЕЛСТВЕН САМОЛЕТ И ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТЯХ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТ ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ !!! САТАНИСТА БОРИСОВ Е ИЗВЪРШВАЛ МНОЖЕСТВЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО- ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ , СЪГЛАСНО НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС НА РЕПУБЛИКА ! БЪЛГАРИЯ !!!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 8

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук