ЕКСКЛУЗИВНО : ЕКСПЕРТЪТ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ : ДЕЦАТА НА МОНИКА СТАНИШЕВА СА ОТ БОЙКО !

0
1682
- Реклама -

АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ : ЕКСПЕРТЪТ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ДЕПУТАТЪТ ОТ ПП БНО В БЛАГОЕВГРАД С БЮЛЕТИНА 14 / ПРЕФЕРЕНЦИЯ 105 :

ЦЕЛИЯТ РАЗГОВОР С ЕКСПЕРТЪТ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ – 13.03.2021 Г.

” Б. БОРИСОВ Е НАРКОМАН, КОЙТО ВЗЕМА ОПИУМ РЕДОВНО И ТОЙ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ХОРА В БЪЛГАРИЯ, КОИТО ГО ПРАВЯТ РЕДОВНО. “

” ЗА ДА ОСИГУРИ МЪЛЧАНИЕТО НА ТЕЗИ, КОИТО СА ОКОЛО НЕГО, СЕ ОРГАНИЗИРАТ ОРГИИ, В КОИТО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ СЕ ЗАСНЕМАТ. ТАМ СА ГРУПОВИ ИЗПЪЛНЕНИЯ, ВКОИТО ИМА СЦЕНА, НА КОЯТО СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ СЪОТВЕТНИТЕ ЕТЮДИ. ПРИМЕРНО – АНАЛНА КРАЛИЦА “

” В КОНТЕКСТА НА БОРБАТА НА Б. Б. С ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА, ТОЙ Е РЕШИЛ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИ ДЕЦА НА ВСИЧКИ ЖЕНИ НА СВОИТЕ ПОЗНАТИ. ТОВА СЕ СЧИТА ЗА НОРМАЛНО, ЗАЩОТО СЕ ПРАВИ ОТ ВСИЧКИ. ЖЕНАТА МИНАВА НА КРАТЪК СЕАНС И АКО БЪДЕ ОЩАСТЛИВЕНА ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ, ДЕТЕТО СЕ ОСТАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ТАКЪВ Е СЛУЧАЯТ С МОНИКА СТАНИШЕВА, КОЯТО Б. Б. ДАВА ЗА ЖЕНА НА СТАНИШЕВ, С ОГЛЕД НА ТОВА, ЧЕ ГО ИМА ЗАПИСАН В ПЕДЕРАСКИ КЛИП. ТАКЪВ Е СЛУЧАЯТ И С КОРНЕЛИЯ НИНОВА И МНОГО ДРУГИ.”

” ИМАХ КЪЩА В ДРАГАЛЕВЦИ, ДО МЕН БЯХА ВЗЕЛИ КЪЩА DEA И ЦРУ… Б. БОРИСОВ ИМА ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СИНТЕТИЧЕН КОКАИН В СЪРБИЯ.”

” ГДБОП, РЪКОВОДЕН ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПРЕЗ 2013 Г., ПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ПЕТЪР КЪНЕВ ( ДЕПУТАТ ОТ БСП ) ЗА СЕКС С МАЛОЛЕТНО МОМИЧЕ НА 14 ГОДИНИ – ЛОРА ОТ ЛЮЛИН. ГДБОП ВИКА 40 ПРОСТИТУТКИ НА РАЗПИТ, КОИТО ВОДЯТ ДО ПЕЧАТНИЦАТА ДАТЕКС НА ПЕТЪР КЪНЕВ, КЪДЕТО ИМА МАЛКА СТАИЧКА С ОГЛЕДАЛА, КЪДЕТО ТЕ МУ ПРАВЯТ СВИРКИ. МЕЖДУ ТЕЗИ МОМИЧЕТА ИМА И 14 ГОДИШНО МОМИЧЕ – ЛОРА. ЗАРАДИ НЕГО, ТОЙ Е ОБЕКТ НА РАЗСЛЕДВАНЕ… ПЕТЪР КЪНЕВ НАПРАВИ БЯСНА КАРИЕРА ПО ТОВА ВРЕМЕ В БСП, КАТО ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ СА СЪБРАНИ ТЕЗИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. И НЕГО И КОРНЕЛИЯ НИНОВА ГИ ДЪРЖАТ С КОМПРОМАТИ.”

” Б. Б. СЕ Е ДОГОВОРИЛ СЪС СТАНИШЕВ КАК ДА БЪДЕ ОГРАБЕНО КТБ, КОГАТО БОЙКО НЕ Е НА ВЛАСТ И ТОЙ ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН. Б. Б. Е ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ ОТ КТБ.”

” ТРИ ПЪТИ МЕ ВКАРВАХА В ЛУДНИЦАТА, 15 ДЕНА БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, БИХА МИ ИНЖЕКЦИИ, ЗАЩОТО СЪМ СИ БИЛ ВЪОБРАЗИЛ, ЧЕ ИМАМ 14 ГОДИШНО ДЕТЕ И СЪДА МИ ДАДЕ 2 МЕСЕЦА ДОПЪЛНИТЕЛНО… НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СЪДА, ДОЙДЕ ЕДИН, ХВАНА МЕ ЗА ВРАТА И МИ ПРЕДАДЕ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ Б. Б. НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ МЕ ОСВОБОДИХА И НЕ МОЖАХА ДА МЕ УБНИЯТ. ТРИ ПЪТИ СЪМ КАТАСТРОФИРАЛ, ЕДИН ПЪТ СТРЕЛЯХА ПО МЕН С 13 КУРШУМА В КОЛАТА ПРЕЗ 2016 ГОДИНА.”

” ТОЙ Е ЕДИН ПРОСТ РЕПТИЛ, КОИЙТО ТРЯБВА ДА СИ НАУЧИ МЯСТОТО.”

ДАНС И МВР В АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ПО СГОТВЯНЕ НА ЧИКАГОТО – ГОТИ – БОРИЛ ПО ЧУДОВИЩНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ : КУПЕН ВОТ !

ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО – СТАРА ЗАГОРА – 13.03.2021 Г. !!!

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 12

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук