ЕКСКЛУЗИВНО : ЕНЧО ГЕОРГИЕВ ЕНЧЕВ – КУКЛА НА КОНЦИ И МАРИОНЕТКАТА НА САТАНИСТИТЕ ОТ БСП !!!

1
2475

ФЕЙСБУК ГЕРОЯ ЕНЧО ГЕОРГИЕВ ЕНЧЕВ, КОЙТО Е “ИСТИНСКИ И ВЕРЕН ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА ИСУС ХРИСТОС”, ЧИЯТО ДУША Е “ИЗКУПЕНА”, Е ЗАСЕЧЕН ДА ВЛИЗА В ЦЕНТРАЛАТА НА БСП НА “ПОЗИТАНО” 20 НА 07.12.2020Г. “СПАСИТЕЛЯТ” НА ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ – ЕНЧО ГЕОРГИЕВ ЕНЧЕВ – Е ПОЛУЧИЛ СКРОМНИТЕ 5 000 ЛВ. ОТ ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БСП КИРИЛ ДОБРЕВ СРЕЩУ ОБЕЩАНИЕТО ДА ВЛЕЗЕ В РЪКОВОДСТВОТО НА НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА.

ДОСКОРО “ПРАВЕДНИЯТ” ЕНЧО ГЕОРГИЕВ ЕНЧЕВ ПРИЗОВАВАШЕ СВОИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ В ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО, В ЧИЯТО ОСНОВА БЯХА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ САТАНИСТИТЕ ОТ БСП.

ПОРАДИ ФАКТА, ЧЕ ЕНЧО ГЕОРГИЕВ ЕНЧЕВ НЕ Е УСПЯЛ ДА ВЛЕЗЕ В РЕДИЦИТЕ НА НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, Е ЯЛ ШАМАРИ ОТ ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БСП КИРИЛ ДОБРЕВ.

НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ ВЪЗДАДЕ ВЪЗМЕЗДИЕ НА ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО СА ЗАГУБИЛИ СВОИ БЛИЗКИ, РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ВЛЕЗЛИ ЖИВИ, А ИЗЛЕЗЛИ ОТ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА – МЪРТВИ !

МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ !!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО В МОМЕНТА СТЕ СЛУГИ НА ЦИОНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ !

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 29

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

1 КОМЕНТАР

  1. Кочината ,започна да гори ,а прасетата да квичат от страх,притеснения,и паника ! Със всеки изминал ден вибрационното поле на вселената ще се покачва ,т.е ще отиване към божественото ,и много неща ще ни се разкриват пред очите ,такива който досега са били ,,тайна”! Както е писано и във светото писание : всичко тайно,ще излезе на яве,и всичко скрито ще се открие ! Процесът наистина е необратим ! Сатана събира свойте ,за последната битка ,която е битка за човешки души и животи ,срещу християните ( вярващите в бог )

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук