ЕКСКЛУЗИВНО И ЧУДОВИЩНО : ДИМО ИВАНОВ СТАНЕВ ОТ С. НОВО СЕЛО РУСЕНСКО ПОЧИНА 6 ДЕНА СЛЕД ПОСТАВЕНА ВАКСИНА НА ДЖОНСЪН И ДЖОНСЪН/ЯНСЕН !

0
2720

БЪЛГАРИНА – ДИМО ИВАНОВ СТАНЕВ ОТ РУСЕНСКОТО СЕЛО НОВО СЕЛО ЖИВЕЕ И РАБОТИ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ В ГЕРМАНИЯ !

ОТ ГОДИНИ ДИМО ИМА СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ И СЪРЦЕТО МУ РАБОТИ С МАШИНКА – ПАС МЕЙКЪР !

РАБОТОДАТЕЛЯ МУ КАЗВА ДА СИ СЛОЖИ ВАКСИНА СРЕЩУ КОВИД -19 , НО ТЪЙ КАТО ИМА СЪРДЕЧНА ОПЕРАЦИЯ ГО СЪВЕТВА ДА СЕ ПРИБЕРЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ СЪВЕТВА С ЛЕКАРИТЕ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ !

ДИМО СЕ ПРИБИРА НА СЕЛО И ПОРАДИ СВОЯТА ДОБРОТА И НАИВНОСТ СТАВА ЛЕСНА ПЛЯЧКА НА ЛЕКАРЯ НА СЕЛО НОВО СЕЛО – ИВАЙЛО ИВАНОВ , КОЙТО НАБИВА ИНЖЕКЦИИТЕ НА ДИАБЕТИЦИ, СЪРДЕЧНО БОЛНИ И С АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЖИТЕЛИТЕ НА НОВО СЕЛО – РУСЕНСКО !

ДИМО СЕ ПОДПИСВА ПОД ИНФОРМИРАНОТО СЪГЛАСИЕ, ДАЖЕ И ДАПЛАЩА 3 ЛЕВА НА ДОКТОРА ЗА СВОЯТА СМЪРТ !

ТРИ ДЕНА СЛЕД ПОСТАВЕНАТА ДОЗА НА ВАКСИНАТА УБИЕЦ НА ДЖОНСЪН И ДЖОНСЪН / ЯНСЕН , ДИМО ПОСТЪПВА В ИНТЕНЗИВНОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА РУСЕНСКАТА УМБАЛ “ КАНЕВ “ С КОВИД -19 !

ТРИ ДЕНА ПО – КЪСНО УМИРА ТАМ !

СЪПРУГАТА МУ ЖЕЧКА СЕ ПРИБИРА ПО СПЕШНОСТ В БЪЛГАРИЯ И НАУЧАВА ЗА НЕГОВАТА СМЪРТ ТОКУ ЩО ПРИСТИГНАЛА В ТЕХНИЯТ ДОМ НА СЕЛО !

ЖЕЧКА ОТИВА В УМБАЛ РУСЕ – СНИМА ЦЯЛАТА ПАПКА ПО ИСТОРИЯТА НА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДИМО БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ЛЕКАРИТЕ !

С ГОЛЕМИ УСИЛИЯ ВЗЕМА ТРУПА НА ДИМО ИВАНОВ СТАНЕВ , ЗАПЕЧАТАН КОВЧЕГ БЕЗ ДА ВИДИ ЛИЦЕТО МУ , КАТО ПРЕДИ ТОВА ОТКАЗВА ДА МУ СЕ НАПРАВИ АУТОПСИЯ !

ЖЕЧКА ЖЕКОВА БЕШЕ СВЪРЗАНА С АДВОКАТ ОТ РУСЕ И СЛЕД КОНСУЛТАЦИЯ С НЕГО , ЗАМИНА ЗА ГЕРМАНИЯ ЗА ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ ДЖОНСОН И ДЖОНСАН/ ЯНСЕН ЗА ПРИЧИНЕНА СМЪРТ ОТ ВАКСИНАТА УБИЕЦ !

НАЕТИЯТ ОТ НЕЯ НЕМСКИ АДВОКАТ И Е КАЗАЛ, ЧЕ ВСИЧКИ ВАКСИНИ ПОЕМАТ 28 ДНЕВНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЖИВОТА НА ПАЦИЕНТИТЕ, ТЪЙ КАТО ТОВА Е ПЕРИОДА В КОЙТО ЗАРАЗАТА ВЪВ ВАКСИНАТА ПОСТАВЕНА НА ЧОВЕКА СЕ ПРИСПОСОБЯВА КЪМ ОРГАНИЗМА ! В СЛУЧАЯТ С ДИМО , НЕГОВОТО СЪРЦЕ НЕ Е ИЗДЪРЖАЛО ТОВА ПРИСПОСОБЯВАНЕ !

Препоръчвам на журналистите от сайта Factcheck Bulgaria да проверят истиността на моите твърдения !

ПП : ОТ СЕГА МОГА ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ, ЗАЩОТО ЖЕРНАЛИСТИТЕ ОТ FACTCHECK BULGARIA СА ПОРЕДНИТЕ МАСОНСКИ КУРВИ И ПАЧАВРИ НА САТАНИСТИТЕ , ГОВОРЯТ ЗА ЧЕСТНОСТ , ОБЕКТИВИЗЪМ И ТЪРСАЧИ НА ФЕЙК НОВИНИ, НО РАБОТЯТ САМО В ПОСОКА АНТИВАКСЪРСТВО , НО НЕ И ФАКТИ И СЛУЧКИ БАЗИРАЩИ СЕ НА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА !
ЖУРНАЛЯТА МИСИРКИ ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ДОКТОР АЛЕКСАНДЪР СИМИТЧИЕВ/ МИНИТЧИЕВ ОТ ПАРТИЯТА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТА ХРИСТО ИВАНОВ – ЛАПАЧА НА САБЯТА НА БОРИСОВ !

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 22

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук