ЕКСКЛУЗИВНО : КОМАНДИР АЩАР – ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е! ЛЮБОВТА ЩЕ ПОБЕДИ!

2
3006

Въпрос : Ще има ли наистина нов вирус и дали те – Галактическата Федерация на Светлината ще ни помогнат ? Ащар : Да, наистина до една година рептилите е ни засипят с нв вирус и наистина ще загинат хора. Те – рептилиите не могат все още да осъзнаят , че всичко което искат няма как да се случи.

Все още мислят, че са почти достигнали изпълнението на своя план за контрол над всички , но това е добре, нека си го мислят, защото няма да се случи. Всичко онова , което ни се случва в момента не трябва да го приемаме като нещо много лошо, дори това, че бяхме затворени е било добре за нас, предпазвало ни е до известна степен. Не трябва да сме толкова негативно настроени, а да приемем че стават промени, които трябва да приемем.

Едновременно с това не трябва да стоим, а само ОБЕДИНЕНИ да даваме отпор на всичко което ни се случва. На първо място е да бъдем информирани и да разпространяваме колкото се може повече информация, че ние знаем кои са рептилиите, че знаем какво се опитват да направят, че не могат повече тайно и подмолно да крият целите си. Колкото повече хора се държат информирани, толкова повече ще имаме силата да се противопоставим . Информацията е силата, която ще ни обедини, колкото повече гласност, толкова по- добре. Що се отнася до помощта, за която ме питате, то ние ви наблюдаваме и ако се наложи, ще ви помогнем. Но преди всичко сме – НИЕ !!! НИЕ трябва да си помогнем и да сме силни.

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е! Каза че любовта ще победи и ще дойдат много по/добри времена, но сега ще е трудно и не трябва да спим. Сбогувахме се с мир и любов!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.9 / 5. Брой гласове: 19

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Всичко това е така, и доброто ще победи.
    За да стане всичко,което ни казват войните на светлината, ще трябва много от нас хората, да трансформираме съзнанието си към по- високата вибрация на съществуване. Трябва всичко нисше да бъде загърбено, защото то ни води към пошлостта . Когато станем хиляди като Венци, тогава злото няма да има изход. Относно даренията, винаги когато имам възможност ще помогна. Успех приятели !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук