ЕКСКЛУЗИВНО : ПОЛИОМИЕЛИТ ВЪВ ВАКСИНАТА ?

0
304

Преди новините, 12.09.2021 – Възможно е във ваксината да е поставен вирусът на полиомиелита, като една от необявените съставки. „Одобрените“ „ваксини“ така и не бяха снабдени с пълния списък на съставките.

(Направиха се на ударени с мокър пешкир! Това автоматично бие тревогата!)

Изпратено е предупреждение от CDC до всички болници да очакват избухване, подобно на полиомиелит. Отсега до ноември! За деца около 5 г. Ще имат парализирани ръце, крака, няма да могат да ходят. CDC им е спуснало симптомите и е казало на докторите да го диагнозират по този начин. Няма изцеление, използвайте физическа терапия.

Законният въпрос е как така CDC знае за това! През 2001 CDC рапортува остра парализа във филипинските деца след полиомиелитни ваксини. Днес логичното продължение е че явно вирусът е вътре във „ваксината“.

60% ще се възстановят след година, а 40% остават доживотно.

Всичко това идва от „нормалната ваксина“ за грип. Внимавайте!

Синдромът на остра парализа е много подобен на симдрома на Гийен-Баре. Това няма как да бъде съчинено защото те го поставят пред вас и вие само трябва да го видите. От август до ноември! Не позволявайте да ваксинират децата ви с новата грипна инжекция или каквато и да е друга!

Полиомиелитът е инвалидизиращо и животозастрашаващо заболяване, причинено от полиовируса. Вирусът се разпространява от човек на човек и може да зарази гръбначния мозък на човека, причинявайки парализа.

72% от заразените нямат никакви симптоми. 1 от 4 ще имат грипо-подобни симптоми:

  • Възпалено гърло
  • Треска
  • Умора
  • Гадене
  • Главоболие
  • Стомашни болки

Тези симптоми обикновено продължават 2 до 5 дни, след което изчезват сами.

По-малка част от хората с полиовирусна инфекция ще развият други, по-сериозни симптоми, които засягат мозъка и гръбначния мозък:

  • Парестезия (усещане за щифтове и игли в краката)
  • Менингит (инфекция на обвивката на гръбначния мозък и/или мозъка) се среща при около 1 на 25 души с полиовирусна инфекция
  • Парализа

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 7

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук