ЕКСКЛУЗИВНО: РАПОНА Е ПОСТЪПИЛ СПЕШНО ВЪВ ВМА – ВДИГНАЛ Е КРЪВНО – ПАНИК АТАКА!

5
6898

РАПОНА – ТИКВА – МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ Е ВДИГНАЛ КРЪВНО И ПО СПЕШНОСТ Е ПОСТЪПИЛ ВЪВ ВМА !

ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ АРЕСТИ НА ВИСШЕСТОЯЩИ СЛУЖИТЕЛИ В ГДБОП – РЪКОВОДИТЕЛИ НА ОТДЕЛА ПО БОРБА СРЕЩУ НАРКОТРАФИКА И НЕГОВОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ – СОЛКИ И ПОСЛУШКОВЦИ НА ТИКВАТА!

СЛЕДВАЩИТЕ АРЕСТИ ЩЕ БЪДАТ НАСОЧЕНИ КЪМ МИНИСТРИ ОТ КАБИНЕТА НА БОЙКО ТИКВАТА – ЗАПОВЕДИТЕ ИДВАТ ОТ САЩ !

ДО ТОЗИ МОМЕНТ ЛЕКАРИТЕ ОТ ВМА НЕ МОГАТ ДА СВАЛЯТ ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ НА ЦЕОНИСТА – ТИКВА БОЙКО МЕ. БОРИСОВ ПОРОДЕНО ОТ ПАКИК АТАКАТА СЛЕД ДИРЕКТНИЯТ УДАР ПО БУХАЛКАТА НА РАБОПА – ГДБОП !

ГДБОП СЕ РЪКОВОДЕШЕ ДИРЕКТНО ОТ ЦИОНИСТА БОРИСОВ И ИЗПЪЛНЯВАШЕ БЕЗПРИКОСЛОВНО НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ – ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ ПО СПЛАШВАНЕ И НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ВСИЧКИ ПРОТИВНИЦИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА И В ПРЕСТЪПНИЯТ МУ БИЗНЕС !

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 149

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Рапона е вдигнал много високо кръвното защото много добре знае, че президент няма да бъде вече абсолютно никога и Рапона вече е в много голяма абсолютна параноя!И това не е всичко!!!Бкп загива напълно и завинаги заедно с Рапончетата в сектата им!!!!

  2. Бойко Борисов да яде чесън със сок от лимони, по три не скилидки, а глави чесън на ден. По този начин ще му спадне кръвното.
    В болницата докторите не знаят как се сваля кръвно.

  3. Всичко написано по-големи ако се изпълни,можем да сме спокойни,че нещо се е променило…
    .

  4. Тиквата Рапонов силно го е страх, че никога вече няма да е президент защото е не само рекетьор ами и е създател на корупцията!пак ми изтрийте коментара!

  5. Рапона никога вече няма да е президент защото е Тиква / Рапон и народа много отдавна не го иска, та дори и го мрази……Фърчилко Чехлев Рапонов!!!не ми трийте коментара бе “”””мислители за народа”””””…….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук