ЕКСКЛУЗИВНО: ТОВА Е БИВШИЯТ СЛУЖИТЕЛ ОТ НСО НАПРАВИЛ ЗАПИСИТЕ В КЪЩАТА НА БОРИСОВ И СНИМКИТЕ ОТ СПАЛНЯТА МУ!

0
10132

ВЕЧЕ БИВШИЯТ СЛУЖИТЕЛ НА НСО -НАЙ -ДОВЕРЕНИЯТ ЧОВЕК НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е НАПРАВИЛ ЗАПИСИТЕ И СНИМКИТЕ В ДОМА МУ !

КЪМ ДНЕШНА ДАТА, ЧОВЕКЪТ ОТ ДЯСНО НА СНИМКАТА Е В НЕИЗВЕСТНОСТ, НАПУСНАЛ Е ПРЕДЕЛИТЕ НА СТРАНАТА НИ НА 11.02.2020 Г.  И ПО НАШИ ИЗТОЧНИЦИ СЪЩИЯТ Е АГЕНТ И НА ” ПРИЯТЕЛСКАТА  РАЗУЗНАВАТЕЛНА СЛУЖБА “- МОСАД ! 

СЛУЖИТЕЛЯТ ОТ НСО, ГОДИНИ НАРЕД ПРИДРУЖАВАШЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ НАВСЯКЪДЕ И ЗНАЕ ВСИЧКИ НЕГОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , КОИТО  Е ИЗВЪРШИЛ !

ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ ОХРАНЯВА БОЙКО МЕ. БОРИСОВ. ! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА МУ , БЕЗ НЕГОВОТО ОДОБРЕНИЕ ! НИКАКВИ ДРОНОВЕ НЕ СА МУ ДОХОЖДАЛИ ДО ТЕРАСАТА !

В дясно от Борисов е гарда от НСО направил снимките от спалнята на Б.Борисов

АКО ИМА ПОСЕЩЕНИЕ ОТ ЖЕНА В СПАЛНЯТА МУ, ТО ТЯ СЕ ТАРАШИ ДО ОСНОВИ ЗА ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА И СКРИТИ КАМЕРИ СЪС СПЕЦИАЛНА ТЕХНИКА !

ЦИОНИСТИТЕ СА РАЗГНЕВЕНИ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ , ЧЕ ПРАВИ РЕСТАРТ НА ПРОЕКТА АЕЦ ” БЕЛЕНЕ ” И ИГРАЕ ДВОЙНИ ИГРИ МЕЖДУ – САЩ И РУСИЯ , БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ИЗРАЕЛ !

СЛЕДВАЩИТЕ АТАКИ КЪМ САТАНИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЩЕ СА ОЩЕ ПО – БРУТАЛНИ !

ТАМ ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ ПАРИ В ОФШОРНИ КОМПАНИИ, АКЦИИ, ИНВЕСТИЦИИ ОТ ИМЕТО НА УРУДА В ЧОВЕШКА ФОРМА – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ , КАКТО И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, СВЪРЗАНИ С НАРКОТРАФИК НА КОКАИН И ХЕРОИН, КОНТРАБАНДА НА ЦИГАРИ , АМФЕТАМИНИ И ОРЪЖИЕ ЗА ТЕРОРИСТИЧНАТА ГРУПИРОВКА ИДИЛ – ИСИС !

ПО АНАЛИЗ НА ВОЕННОТО КОНТРАРАЗУЗНАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ – ЗАВЪРШЕКА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЩЕ Е АБСОЛЮТНО ТРАГИЧЕН!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 137

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук