ЕКСКЛУЗИВНО : ЮРИЙ БЕЛОРИБЕЦ : SARA BISSE Е ПОД КОНТРОЛА НА МОСАД И ВЕЛИКАТА МАСОНСКА ЛОЖА НА БЪЛГАРИЯ!

1
2081

ЮРИЙ БЕЛОРИБЕЦ С ЕКСЛУЗИВЕН КОМЕНТАР СЕ ВКЛЮЧИ ОТ НОВОСИБИРСК СЛЕД ОБИДИТЕ, КОИТО ОТПРАВИ КЪМ НЕГО САТАНИНСКАТА БЛУДНИЦА И ПРЕЛЮБОДЕЙКА SARA BISSE С БЪЛГАРСКОТО СИ ИМЕ БИСЕРКА :

“Бог ей судья, она отрабатывает своё задание от Моссад, глупости и ложь не победят ни когда правду, хоть и отравляют жизнь окружающим.. Она обиделась , что я вступился за Венцы, не поддержал ее клевету. Если люди не будут ее слушать и блокировать, кому она свой маразм будет рассказывать.. она лжёт..Придёт время она ответит за все..”

ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК :

БОГ Е НЕЙНИЯТ СЪДИЯ , ТЯ ОТРАБОТВА СПУСНАТАТА ЗАДАЧА ОТ МОСАД, ГЛУПОСТА И ЛЪЖАТА НЕ МОГАТ НИКОГА ДА ПОБЕДЯТ ИСТИНАТА , НЕЗАВИСИМО ЧЕ КОНТРОЛИРАТ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ . ТЯ МИ СЕ ОБИДИ, ЧЕ ЗАЩИТАВАМ ВЕНЦИ ЧИКАГОТО, ЧЕ НЕ ПОДДЪРЖАХ НЕЙНИТЕ КЛЕВЕТИ ПО НЕГОВ АДРЕС .
АКО ВСЕКИ ЕДИН НЕ Я СЛУША И Я БЛОКИРА , НА КОЙ ТЯ ЩЕ РАЗКАЗВА СВОИТЕ ЛЪЖИ. ИДВА ВРЕВЕТО , КОГАТО ТЯ ЩЕ ОТГОРАРЯ ЗА ВСИЧКО….”

SARA BISSE СЕ ОПИТА ДА СЕ ВНЕДРИ В ЯДРОТО НА НАРОДНА ПАРТИЯ “ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА”, НАТРАПВАЙКИ СЕ НА ПЪРВИЯ ПРОТЕСТ МИТИНГ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА 23.10.2020 Г. БЕЗ ДА УВЕДОМИ НИКОЙ ЗА НЕЙНОТО ПРИСЪСТВИЕ.

В РАЗГОВОР С ВЕНЦИ ЧИКАГОТО ПО МЕСИНДЖЪР ПРОВЕДЕН ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ 2020 Г. ТЯ ОТГОВАРЯ, ЧЕ БИ СЕ ПРИСЪЕДИНИЛА КЪМ НАРОДНА ПАРТИЯ “ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА”, АКО БЪДЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

КЪМ МОМЕНТА НА ВНЕДРЯВАНЕ В ЯДРОТО НА НАРОДНА ПАРТИЯ “ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА”, ТЯ ОБИТАВА ХОТЕЛ В КВ. ДРАГАЛЕВЦИ, ЧИЯТО НОЩУВКА Е 97 ЛВ.

ВЕРБУВАНЕТО Й КЪМ СЛУЖБИТЕ НА ДС ИДВА ОТ ЛИЦЕТО ХРИСТО ГЕОРГИЕВ СТОИЧКОВ – АГЕНТ НА ШЕСТИ ОТДЕЛ НА ДС

ХРИСТО ГЕОРГИЕВ СТОИЧКОВ

ДЪЛГИ ГОДИНИ САРА БИСЕ РАБОТИ КАТО ПРЕВОДАЧ НА ДС, СЛЕД ТОВА СТАВА ПРЕВОДАЧ НА НСС – СЕГАШНОТО ДАНС.

SARA BISSE СЕ Е ДОГОВОРИЛА ЛИЧНО С ЦИОН-ФАШИСТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЗА СУМАТА ОТ 30 000 ЛВ. НА СЕДМИЦА ДА БИЕ ПО ВЕНЦИ ЧИКАГОТО, ПП “ВЪЗРАЖДАНЕ” И ПЛАМЕН ПАСКОВ. НЕИЗПЪЛНЯВА ДОГОВОРКАТА И ПОЛУЧАВА САМО 10 000 ЛВ. ДА БИЕ ПО ВЕНЦИ ЧИКАГОТО.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 33

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

1 КОМЕНТАР

  1. От 30-сет години сме под контрола на дълбоката държава – световно-капиталистическия-еврейски -ционизъм ! Масонството е една метрополитни структура ,която се контролира именно от тези дяволо-поклоници и е враг номер 1 на народа на България ! Богът на евреите – ционисти ,както и на техните съратници ( масоните ) е Луцифер – дявола ! Всичко ще се нареди по-един божествен план . Със всеки изминал ден вибрационното поле на планетата земя се покачва,а със нея пламъкът на Луцифер загасва постепенно ! Процесът е необратим ! Амин ,бъдете благословени !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук