ЕКСКЛУЗИВНО : ЗАЙКО БАЙКО : SARA BISSE Е ПОЕЛА АНГАЖИМЕНТ ДА СЕ ВНЕДРИ В ЯДРОТО НА ПАРТИЯТА НИ ПО ЗАПОВЕД НА ВЕЛИКАТА МАСОНСКА ЛОЖА !

1
3146

ЗАЙКО БАЙКО НИ УСВЕДОМИ, ЧЕ SARA BISSE С БЪЛГАРСКОТО СИ ИМЕ БИСЕРКА, КОЯТО ИМА КЪЩА В ИСПАНИЯ, Е ПОЕЛА АНГАЖИМЕНТ ПРЕД ВЕЛИКАТА МАСОНСКА – САТАНИНСКА ЛОЖА НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВНЕДРИ В ЯДРОТО НА НАРОДНА ПАРТИЯ “ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА”.

SARA BISSE СЕ ПОЯВИ ОТ НИЩОТО НА ПЪРВИЯ НИ ПРОТЕСТ ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА 23.11.2020 Г.

НЯКОЛКО ДЕНА ПО-КЪСНО ТЯ САМА ИЗЯВИ ЖЕЛАНИЕ ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА НИ, СЛЕД КАТО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПО-РАНО НИ ЗАЯВИ, ЧЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВА В ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, САМО АКО Е КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. В ДРУГА РОЛЯ ТЯ НЕ СЕ ВИЖДА. СЛЕД КАТО Я ПОПИТАХ КАК ТАКА ТЯ СМЕНИ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ, МИ ЗАЯВИ, ЧЕ Й Е БИЛО НУЖНО ВРЕМЕ ДА ПРЕМИНЕ ПРЕЗ СВОЯ КАТАРЗИС.

SARA BISSE НИ ПОКАНИ ОКОЛО 10 ЧОВЕКА ОТ ПАРТИЯТА НА ВЕЧЕРЯ В ЧЕТИРИЗВЕЗДНИЯ ХОТЕЛ, В КОЙТО БЕШЕ ОТСЕДНАЛА В КВ. “ДРАГАЛЕВЦИ” И ЗАПЛАТИ ЦЯЛАТА СМЕТКА.

SARA BISSE ИЗЛЪГА НАЙ-ДРЪЗКО И ЦИНИЧНО ВСИЧКИ СВОИ ЗРИТЕЛИ В ЕДИН ОТ СВОИТЕ ЛАЙФОВЕ, ЧЕ Е ДАРИЛА НА ПАРТИЯТА НИ – НАРОДНА ПАРТИЯ “ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА” СУМАТА ОТ 8 ХИЛЯДИ ЛЕВА. ТОВА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА !!!

SARA BISSE НИКОГА НЕ Е ДАРЯВАЛА 8 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА ПАРТИЯТА НИ, А НАПРАВИ ЕДНО ДАРЕНИЕ ОТ 80 ЕВРО ИЗПРАТЕНИ ПЪРВОНАЧАЛНО НА МОИТЕ ИМЕНА – ВЕНЦИСЛАВ АНГЕЛОВ, А СЛЕД ТОВА ПРЕХВЪРЛЕНИ НА КРАСИМИР ДИМИТРОВ ОТ SARA BISSE. ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НИЕ СЕ ЧУДИМ, КОЛКО ИМЕНА ИМА SARA BISSE !

SARA BISSE НИ ПОСТАВИ УСЛОВИЕ НЯКОЛКО ДЕНА СЛЕД СЪБИРАНЕТО НИ НА 12.12.2020 Г., ЧЕ АКО СЪМ ИСКАЛ ТЯ ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ НАС, ИСКА ДА ЗНАЕ КОЙ Е ЗАЙКО БАЙКО И КОИ СА КУКЛОВОДИТЕ ЗАД МЕН.

ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НА МЕН МИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ SARA BISSE Е ПОРЪЧКОВ ИГРАЧ И МОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕЯ Й ГО ПОКАЗАХ В ДИСКУСИЯТА В ТОЗИ МОМЕНТ, В КОЙТО ГОВОРИХМЕ.

ЗАЙКО БАЙКО НИ ПРЕДУПРЕДИ : “БЯГАЙТЕ ОТ НЕЯ ! ТЯ Е В РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ С ТАМПЛИЕРА – САТАНИСТ РУМЕН РАЛЧЕВ ! ПОЕЛА Е АНГАЖИМЕНТ ПРЕД ВЕЛИКАТА МАСОНСКА – САТАНИНСКА ЛОЖА ДА СЕ ВНЕДРИ В РЪКОВОДСТВОТО НА НАРОДНА ПАРТИЯ “ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА” !”

ДО ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВИ ОТ НИЩОТО ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ТЯ НИКОГА НЕ Е ПРАВИЛА ВИДЕА ВЪВ ФЕЙСБУК, НИКОГА НЕ Е ЗАЯВЯВАЛА СВОЯТА ПОДКРЕПА КЪМ НАРОДНА ПАРТИЯ “ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА” !

НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ ВЪЗДАДЕ ВЪЗМЕЗДИЕ НА ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО СА ЗАГУБИЛИ СВОИ БЛИЗКИ, РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ВЛЕЗЛИ ЖИВИ, А ИЗЛЕЗЛИ ОТ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА – МЪРТВИ !

МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ !!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО В МОМЕНТА СТЕ СЛУГИ НА ЦИОНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ !

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 54

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

1 КОМЕНТАР

  1. Голямо браво ! Истината винаги излиза наяве . Няма скрито покрито ,истината е една единствена и тя излиза ,така както олиото над водата ! Вибрациите ще се покачват ,а със тях ние хората ще израстваме духовно за да можем да преминем успешно във 5-то измерение 2030 година ! Доколкото до световното задкулисие ,т.е капиталистическото- евреиско – масонско-ционистко съсловие ,техният край е близо ! Те не ще могат да издържат на покачването на вибрациите ( преход и приближаваме към бог – Исус Христос ),тъй като са се продали на техният бог – Луцифер ,същият на който всички качества са обратно на божествените ! Страх.гняв,злоба,лъжа,измама,манипулация , клеветничество,лукавство ,кражба,прелюбодейство ,ехиднипество,убийство ,предателство и т.н са все качества и чувства идващи от лукавия ,и работещи във низкият диапазон на вибрационното поле – низши чувства ! Във всички тези хора ще се активира механизма на самоунищожението ,те тепърва ще се изправят едни против други и предават,защото са забравили ,че ДЯВОЛА много обича хауса ,и ПЛАЩА ПО-СЪЩИЯТ НАЧИН,ПО-КОЙТО ТЕ СА ПЛАТИЛИ НА ОСТАНАЛИТЕ ! Предстоят времена на изпитания ,на които ще можем да издържим само и единствено ,ако се обърнем към Исус Христос – българина ,и повярваме в него ,че е ПЪТЯТ,ИСТИНАТА,И ЖИВОТА ,НАЧАЛОТО И КРАЯТ ,- АЛФА И ОМЕГА ! Затова световното задкулисие бърза със ваксинациите ,за да може да редуцира колкото се може повече световното население ,а другите ,които ще оцелеят да могат да ги контролират изцяло посредством мано-технологията ,която се намира във ваксините ! Те много добре знаят ,че краят им е близо ,и ще това им е последната възможност да изпълнят сатанинските си ,,мечти ” и идеали ! По-нови прогнози този процес ще продължи до 2025-2027г макс ,време във моето ще трябва да ударжим всички ние на натиска на тези човеко-подобни ,след което всичко ще започне да се подрежда по-един божествен план ! Дълга тема ,толкова засега . Бъдете благословени !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук