Хазарската мафия се крие в бункери, докато срещу тях се обявява война

0
190

Официално обявяване на война от англосаксонската група с пет очи е направено срещу хазарската мафия, известна още като Нацисткия Четвърти райх.

Ето обявяването на война, изпратено от кралица Елизабет II:

„С нас многократно са се свързвали по света относно извънредните ситуации в общественото здравеопазване. Някои от контактите предполагат много тежки престъпления срещу човечеството, включително геноцид.

Когато за първи път бяхме разтревожени, започнахме да наблюдаваме отдалеч. Установихме, че цялото контраразузнаване е истина и че всъщност всички цивилни правителства по света са били в държавна измяна, съгласно военното законодателство.

Не можем да избегнем истинската и действаща истина, че масовите убийства са и се случват… Ние трябва да издадем това изявление по военно и военно положение.”

Що се отнася до слуховете, че нейно величество вече не е сред нас, МИ6 каза следното: „Живо или мъртво, наследството продължава. Достатъчно казано.”

С обявената война елитът на хазарската мафия се оттегли в бункери около Женевското езеро, Швейцария и Пало Алто, Калифорния, според множество източници от разузнаването. Швейцарската група контролира фиатните пари, емитирани от централните банки, които притежават. Групата на Пало Алто използва контрола над големи интернет компании, за да предаде фалшива реалност на хората по света. И двата центъра сега ще бъдат насочени с ядрени оръжия за разбиване на бункери, обещават източници от Пентагона.

Междувременно КМ бяха разкрити от Мосад, че използват компютърна графика на зелен екран, за да изглежда така, сякаш хора като папа Франциск, президент „Майната му“ Джо Байдън, китайски президент Си Дзинпин и генерал-предател Марк Мили все още са с нас и все още управляват.

Това видео по-долу, изпратено ни от Mossad, показва част от действителното представяне на зелен екран:

КМ също така отчаяно търси актьори и двойници, за да заменят своите обществени лидери, които систематично биват убивани и арестувани като част от това обявяване на война срещу КМ.

Тук, например, виждаме множество реклами, търсещи двойници на арестувания губернатор на Калифорния Гавин Нюсъм.

Още фалшиви „лидери“ можете да видите на връзките по-долу:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186736

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186751

KM също така все още отчаяно се опитва да създаде за себе си „карта за излизане от затвора“, като започна Трета световна война.

Следната пропаганда илюстрира това:

„Вицепрезидентът Камала Харис каза, че „очите на света“ са на границата с Беларус и САЩ „разглеждат инструментите, с които разполагат“, след като ден на бързи събития доведе до опасения от избухване на война на източната граница на Европа. ”

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10195079/Russia-deploys-paratroopers-Belarus-border-region-amid-fears-conflict.html

„Държавният секретар на САЩ Антони Блинкен каза в сряда, че Съединените щати са „загрижени от съобщенията за необичайна  руска военна дейност “ и от възможността Русия да се „опитва да повтори“ инвазията си в Украйна през 2014 г.

https://edition.cnn.com/2021/11/10/politics/blinken-ukrainian-presser/index.html

Руският президент Владимир Путин отговори с думите: „Искам всички да знаят, ние нямаме абсолютно нищо общо с това“.

https://www.rt.com/russia/540208-putin-belarus-poland-border/

„Цялото това напрежение, което се наблюдава с Беларус и Украйна, е намеса и пропаганда на ЦРУ. Администрацията на Байдън ръководи операция по пране на пари от Украйна. Той отива чрез сина на Байдън за финансиране на кампанията за залавянето на Тръмп“, така МИ6 описа ситуацията.

Виждаме и шум от ЦРУ като следното:

„Министърът на отбраната на Австралия Питър Дътън  каза в събота  , че би било  „немислимо“ Австралия да не се присъедини към САЩ, ако предприеме действия за защита на Тайван  в случай на китайско нахлуване.

Източници от тайното общество в Азия потвърждават, че опитите за провокиране на война с Китай чрез използване на Тайван нямат нищо общо нито с правителствата, нито с народа на Китай или Тайван. Това е по-скоро намеса в КМ, казват те.

Във всеки случай, сега, когато войната е официално обявена, следните ученици на KM Honcho Klaus Schwab Rothschild бяха или ще бъдат отстранени:

Останалата част от тази статия или аудио е достъпна само за членове на BenjaminFulford.net, притежаващи съответното ниво на абонамент.
Моля, влезте или се регистрирайте, за да създадете акаунт.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук