Хазарската мафия търпи огромно поражение, тъй като губи родината си

0
338

След една година прелитане под фалшива пандемична атака на COVID 19, добрите момчета са в офанзива по целия свят срещу хазарската мафия (КМ). Това се случва в Европа, САЩ, Япония, Китай и другаде. Резултатите са отразени в такива неща като възраждането на Съветския съюз, разпадането на Холивуд, освобождението на Япония и т.н. Ако всичко върви по план, човечеството ще бъде освободено през 2022 г.

Нека започнем с прераждането на Съветския съюз. Това се видя, когато КМ претърпя зашеметяващо поражение миналата седмица, когато загубиха своята прародина Казахстан, съгласни са множество източници. Страната беше атакувана от „20 000 много добре обучени, организирани и централно командвани гангстери и терористи“, много от които „говореха неказахски езици“, според президента Касим-Жомарт Токаев.

https://tass.com/world/1384935

Това накара Организацията на Договора за колективна сигурност (ОДКБ), състояща се от Русия, Армения, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан и Узбекистан, да изпрати войски в помощ на Казахстан. Както показва тази карта, резултатът беше де факто възстановяването на голяма част от Съветския съюз.

По-важното е, че провалът на тази атака означава, че фалшивият режим на Байдън в Съединените щати сега е обречен. Един близък приятел на Байдън, бившият шеф на разузнаването на Казахстан Карим Масимов, беше арестуван, а на друг, бившият президент на Украйна Петро Порошенко, бяха замразени активите му. 

Това замразяване на активи ще прекъсне спасителната линия от наркотици, оръжие и пари от трафик на хора, които са от съществено значение за оцеляването на фалшивото правителство на Байдън.

КМ, осъзнавайки, че са на път да загубят базата си за пране на пари в Украйна, се опитаха и не успяха да превземат своята прародина в Казахстан, обясняват източници от руската ФСБ и МИ6.

Това означава, че последната държава, която КМ сега контролира, е Израел. „Израел ще трябва да победи живата дневна светлина от КМ. Евреите ще кажат „Съжалявам, че не можем да Ви приемем“. КМ не са евреи, това са фалшиви евреи, крият се зад преструвка. Те убиват отдясно, отляво и в центъра, те крадат, измамят“, каза (еврейски) източник на МИ6.

Ето пример за вида човешки жертвоприношения на Молох, които тези нееврейски хазарски гангстери се занимават:

9 януари (1/9) 9 януари 2022 г. 12:12 ч

Пожар избухна малко преди 11 часа сутринта в 19-етажна сграда 333 E 181st St. Най-малко 19 души са загинали, включително девет деца,

https://nypost.com/2022/01/09/nyc-fire-leaves-numerous-people-injured/

Нумерологията на 19 мъртви в 19 етажна сграда, на 1/9 и т.н. е мъртво раздаване. Въпреки това, за разлика от събитията от 911 г., последната им огнена жертва няма да ги спаси, защото твърде много от нас вече са наясно с техните зли пътища.

Тези промени са възможни благодарение на поражението на нацисткия четвърти райх – под управлението на фюрера Джордж Буш-старши, което възникна след 911 г., твърдят източници на MI6 и ЦРУ. Екзекуцията на целия клан Буш и оставката на Анджела Хитлер са видими признаци на това поражение.  

За тези от вас, които са нови в тази истинска, но скрита история, Хитлер е един от бащите-основатели на Израел. Неговата работа беше да тероризира евреите, за да напуснат европейската си родина и да отидат в Израел, за да бъдат роби на КМ.

Във всеки случай, докато Русия и НАТО се преструваха на врагове, те всъщност бяха съюзници срещу четвъртия райх. Сега, с победа, те постигнаха тайна сделка, която ще

Останалата част от тази статия или видеоклип е достъпна само за членове на BenjaminFulford.net, притежаващи съответното ниво на абонамент. 

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 5

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук