Клаус Шваб и Кристин Лагард се превърнаха в голяма победа за алианса на белите шапки

0
271

Коалицията, която се бори за освобождаване на планетата Земя от сатанинския контрол, постигна сериозна победа миналата седмица, като завзе фактическия контрол над ООН и Европейската централна банка, твърдят източници на Мосад и Космическото командване на САЩ (USC). Това стои зад посещенията в Антарктида на директора на Световния икономически форум Клаус Шваб и ръководителя на Централната банка на ЕС Кристин Лагард миналата седмица. 

Шваб-Лагард и техните екипи смятаха, че отиват на остров Ротшилд в Антарктида, за да получат нови заповеди за маршируване на хазарската мафия. Това, което не знаеха, беше, че остров Ротшилд е превзет от алианса за освобождение на Земята. 

Ето какво трябваше да каже източник на USC:

Екипът на Schwab не знаеше за какво е пътуването. Те изпълняваха заповеди на господарите си или поне така си мислеха. Беше изиграна малка измама. Те получиха избор или да се присъединят към съюза/доброжелателните същества или да бъдат елиминирани. Те избраха първото. „Доказателството ще бъде в пудинга“, както се казва.

Казаха ни да внимаваме за промяната, когато се върнат. Ще има няколко държавни служители, които ще бъдат положително тествани и ще преминат в „самокарантина“ в рамките на следващите 2 седмици. Знаем какво означава това.

В това: Шваб, член на семейство Ротшилд – който е собственик на ООН – вече е дал заповеди за маршируване… Най-големият знак е очевидното отпускане на страха от “пандемията” и кампанията за ваксинация, както показват следните новини:

The Epoch Times  съобщи в петък, че СЗО най-накрая е върнала исканията си за коментар и потвърди,  че агенцията не може да посочи нито една смърт, която се дължи на омикрон .

Директорът на CDC Рошел Валенски потвърди в петък следобед,  че САЩ са видели само един пациент, хоспитализиран поради омикрон

https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

Така внезапно „500 пъти по-смъртоносен нов вариант“ официално се оказва глупав.

Тази новина също така намеква за новите маршируващи заповеди, дадени на Лагард:

Новият германски финансов министър Кристиан Линднер направи своя дебют като финансов министър, като обяви инжекция от 60 милиарда евро в климата. Средствата ще бъдат получени от неизползвани преди това дълг.

https://www.dw.com/en/germanys-new-finance-minister-announces-billions-in-climate-investments/a-60085847

Това е знак, че германската централна банка е поета и „неизползваният дълг“ е фиатни пари, отпечатани от съображения за опазване на околната среда.

И така, виждаме лидери да омаловажават страховете от пандемията, докато печатат пари по причини, различни от война и болест.

Не забравяйте, че това, с което в крайна сметка имаме работа, е битка за психологическия процес на вземане на решение какво ще правим като вид в бъдеще. Битката е между тези, които искат да използват страха и омразата, за да ни поробят, и тези, които искат да изградят по-добро бъдеще заедно. На този фронт получаваме множество контакти за масова медитация на 21 декември, за да насърчим позитивното мислене. Тези медитации не са религиозни, а са предназначени да увеличат положителното мислене, защото най-добрият начин да се справите с негативното е с положителното.

Говорейки за положително, има признаци, че корпоративните пропагандни медии са на път да бъдат превзети от Белите шапки. По-специално, източници на ЦРУ ни казват, че CNN е на път да бъде

Останалата част от тази статия или видеоклип е достъпна само за членове на BenjaminFulford.net, притежаващи съответното ниво на абонамент. Ако се опитвате да гледате видеото от петък и сте влезли, моля, уверете се, че поддържате правилното ниво на абонамент.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 6

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук