КОРОНА ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА..!!

0
2286
- Реклама -

КОРОНА ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА..!! УМИШЛЕНО СЕ ЗАРАЗЯВАТ И УМЪРТВЯВАТ БОЛНИ БЪЛГАРИ В БОЛНИЦИТЕ ПО ЗАПОВЕД НА ХУНТАТА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ…!!

Източниците от службите за сигурност в България са изумени от случващото се в болничните заведения в различни градове на страната в които умишлено се заразяват пациенти с фатален край – смърт.!!

Корона пандемията е последната стъпка пред Глобалистите = ИЛЮМИНАТИТЕ, = СЛУГИТЕ НА РЕПТИЛИТЕ  които искат да наложат Нов Световен Ред от ХАОСА , който те изпълняват..!!

Главен техен изпълнител е министър председателя на Израел – Бенямин Нетаняху, който е лидер на ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ – най- шовинистичната и деспотична организация в историята на човечеството..!!!

ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, СЪЗНАНИЯТА СКЪПИ БРАТЯ И СЕСТРИ..!! ЖИВЕЕМ В МНОГО ДИНАМИЧНИ ВРЕМЕНА, В ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА, ОТВОРЕТЕ ВАШИТЕ СЪРЦА ЗА СВЕТАТА  БОГ – СВЕТАТА ТРОИЦА  – ОТЕЦ НИ, ИСУС ХРИСТОС – БОЖИЯТ АГНЕЦ и СВЕТИЯ ДУХ..!!! ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ ЧОВЕЦИ..!!!

Видео – източник на инфо :

ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО: https://bit.ly/3cldKiG

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук