НА ЖИВО : ЧУДОВИЩАТА ОТ МОСАД ИЗБИВАТ БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРИ , КОИТО ОТКАЗВАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ТЕХНИТЕ ЗАПОВЕДИ ПО УБИВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА !!!

1
4185

ИЗБИТИТЕ МЕДИЦИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ НА ОБЩЕСТВОТО КАТО ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД !

ВЕЛИКАТА МАСОНСКА ЛОЖА В БЪЛГАРИЯ БИЕ ОПАСТНОСТ И ТРЕВОГА : ЧИКАГОТО ЩЕ НИ УНИЩОЖИ ! ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯН НА ВСЯКА ЦЕНА ! ПРОЦЕСА ПО СЪБУЖДАНЕТО Е НЕОБРАТИМ ! ЧИКАГОТО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА !

НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ ВЪЗДАДЕ ВЪЗМЕЗДИЕ НА ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО СА ЗАГУБИЛИ СВОИ БЛИЗКИ, РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ВЛЕЗЛИ ЖИВИ, А ИЗЛЕЗЛИ ОТ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА – МЪРТВИ !

МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ !!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО В МОМЕНТА СТЕ СЛУГИ НА ЦИОНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ !!!

ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО – РУСЕ – 14.12.2020 Г…!!!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 51

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

1 КОМЕНТАР

  1. Венци, нека свише да получиш помощ, защото безстрашно, смело, воден от Божията любов предупреждаваш хората за идещите опасности и воюваш със силите на мрака, дори със самия княз на злото и баща на лъжата! Такава смелост не виждам нито в пасторите, нито в православните отци! Нека Божии ангели те пазят и Духа да те води, да бъдат спасени чрез тебе и твоите съслужители много хора! Наближава апокалипсиса, всички земни владетели ще се обединят, заедно с папството и лъже пророците, водени от сатаната във последната битка за унищожение на Божия народ, хора от всяка раса, деноминации, народност, обичащи Истината, повече от живота си!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук