ПЛАНЪТ НА ИЛЮМИНАТИТЕ ЗА КОНТРОЛ НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧРЕЗ “ИЗВЪНЗЕМНА ИНВАЗИЯ” !

0
218

След войната, д-р Вернер фон Браун, ръководител на нацистката ракетна програма, е отведен в САЩ, защото американското правителство смята неговите знания и опит за твърде жизненоважни, за да попаднат в ръцете на врага.

Д-р фон Браун носи богата информация, събрана от други водещинацистки учени, като неговия шеф – генерала от СС Ханс Камлер. Фон Браун е бил запознат с работата, свързана с антигравитационни превозни средства.

C достъп до тайните програми на НАСА, фон Браун очевидно започва да вижда “голямата картина” по отношение на истинските цели на американската космическа програма и как военно-индустриалният комплекс е манипулиран от ТАЙНА програма.

Д-р Карол Росин е изпълнителен директор в индустрията, когато се среща за първи път с д-р Вернер фон Браун през февруари 1974 г. По това време, преди смъртта му през 1977 г., фон Браун разказва за скритата програма на д-р Росин.

Той я кани в кабинета си и й обяснява за съществуването на таен Проект за контрол и потисничество.

Според д-р Росин, фон Браун й доверява:

” Той казва, че една тайна транснационална сила, която вече съществува, ще поеме контрола над тази планета чрез измислено извънземно нашествие от Космоса.”

Фон Браун твърди, че космическите оръжия, по-късно известни като Програмата “Междузвездни войни”, трябвало да бъдат популяризирани като :

  • първо за “щит” срещу руснаците
  • после като защита срещу “измамни” нации
  • след това, като защита срещу астероиди и метеорите
  • и накрая ще бъдат представени като защита срещу извънземна заплаха.

Според фон Браун всички тези обосновки са лъжи.

Тези космически оръжия биха били безполезни срещу ядрени бомби, налични дори през 1974г., както и срещу химически, вирусни, бактериални и биологични оръжия за терор.

По-важното е, че фон Браун казва на Росин, че вече разполагат с технологията за изграждане на антигравитационни превозни средства, а това цели транспортни системи, които не изискват така наречените “изкопаеми” горива.

Вместо това те използват енергия от “лъчи”, премахвайки всяко замърсяване.

Друга възможност е, че такива космически оръжия ще бъдат част от светлинно шоу “дим и огледала”, предназначено за използване на Проект “Син лъч” с неговото фалшиво, проектирано представяне на извънземно нашествие.

Според д-р Стивън Гриър, ръководител на “Проект за разкриване на информация”,… има перспективата, че съществува сенчест, параправителствен и транснационален субект, който е пазил тайната за НЛО и планира измама, която ще засенчи събитията от 9/11 … Това е сценарий, който повече хора в дълбините на нашето правителство са започнали да разкриват”.

Гриър казва още:

“Сега, когато се знаят плановете на Илюминатите, можем да се подготвим за най-голямата измама в човешката история, като информираме другите и решаваме как бихме могли да се справим с този измамен сценарий за космическо извънземно нашествие.”

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 9

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук