ПОСЛАНИЕ НА АЩАР ЧРЕЗ ВЕНЦИСЛАВ АНГЕЛОВ ДО БЪЛГАРИТЕ И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО !!!

0
3271

Послание до българите и цялото човечество на генерал АЩАР- главнокомандващ на Космическата федерация на СВЕТЛИНАТА чрез Венцислав Ангелов. 

/Това послание достига до нас благодарение на разказ получен в хипноза и предаден дословно./Начало на хипнозата

Нека пред мен се яви, Представител на Космическата федерация на Светлината.

Пред мен е виждам го, може би си /вальо – потвърждение/.

Имам няколко въпроса, които ще ти задам, защото са ми зададени на мен и желая да чуя твоето послание и твоето мнение, което те питам.

Първият въпрос е от Венцислав Ангелов, който иска да знае какво е вашето мнение за него. Одобрявате ли това което прави , имате ли нещо лично към него.

След това бих искала да зная какво е вашето послание към всички българи и всички хора към този момент, защото това, което ще ми кажете в момента може би ще бъде публикувано и ще достигне до много хора.

Очаквам от вас да ми кажете, онова ,което искате всички хора да знаят.

След малко, ТИ представителю на Космическата федерация на СВЕТЛИНАТА ще влезеш в моето тяло и то ще бъде твоят инструмент, чрез който можеш да кажеш всичко на хората и да отговориш на моя въпрос.

НЕКА ТОВА СЕ СЛУЧИ СЕГА!!!

Здравейте,  Хора!

Първо искам да отговоря на първият ти въпрос.

На Венцислав Ангелов, това е важно. Венцислав Ангелов – ти си човек, който в този момент върши добра работа за цялото човечество. Трябва да продължиш така, да бъдеш заобиколен от все повече хора. Ти можеш, ти се жертваш и така трябва да постъпват всички хора до които достигат твоите думи.

Ти ще имаш все повече последователи, защото все повече хора ще осъзнават ситуацията в която се намира цялата планета.

Ти ще имаш много врагове, цялото зло, което не иска в този момент да си отиде ще се противопоставя на всички вас.

Венцислав Ангелов – ти си се насочил към истината, само тя води към любов и свобода. 

Споделяйте всички вие, които го слушате, защото все повече хора, трябва да са наясно: „Какво става и какво се случва?“

Продължавай така с още повече любов, с любов и истината ще дойде времето на свободата.

Промяната, която се извършва в момента на планетарно ниво не е лесна, защото в новото измерение няма място за лъжа и измама.Там ниските вибрации не могат да съществуват, там е промяната, там ще преминат само онези хора, които са с високи енергии на любовта и истината.

Венцислав Ангелов –  ти имаш Божествената мисия да говориш. Словото е твоята сила и то трябва да се разпространява навсякъде. 

Злото е навсякъде около вас. Няма постигната лесно свобода. Ние ви наблюдаваме и сме с  вас. Всеки който сега разпространява и се бори за истината – той е носител-служител на Светлината. Той е, той е аватар на Светлината. 

Това е моето и на всички мои братя послание към всички хора.

Вие имате обща сила да се справите със злото, което няма лесно да ви остави. Само заедно и със съзнанието, че правите добро за вас и всички останали, можете да вървите напред. Ние аватарите на Светлината, доброто и любовта сме винаги с вас.

Ние ви наблюдаваме, но и ви помагаме в това сложно време е нужно вие също да си помогнете. 

Не на злото със зло. Бъдете силни, с вашата любов, с вашата истина, със словото на истината и обединение ще имате знанието и силата да отстоите на злото. То няма да си отиде лесно, но Хора, осъзнайте че Земята преминава в друго измерение и там няма, няма, няма място за злото.То си отива, но няма да бъде лесно. 

Вие искате по-добър живот. Вие искате любов и свобода за вас и вашите поколения напред. Ние сме ви помагали винаги. 

Вие трябва да поискате нашата помощ и знайте, че винаги ще я имате, както до сега.

Хора, не всички са длъжни да разберат ситуацията в която се намира светът, не всички са силни, за да отстоят на злото, но всеки, който слуша и до когото достигнат тези послания, може да помогне.

Всеки си пита: „КАК?“ 

Дори и с това да не се поставяте да бъдете в състояние на постоянен страх и стрес, които ви държат мислите в ниските нива. Дори и това може да помогне не само на вас, а и на цялата планета. Не всички ще имат смелостта и избора да помогнат, но е нужно думите  на истината да достигнат до все повече хора.

Ние може да ви помогнем, но преди това, трябва да си помогнете сами.

Помагайте си, обединявайки се, отделяйте и говорете, нека истината достига до повече хора.

Истината и словото ще увеличи любовта и връзката между всички вас, така енергийно вие ще сте по-високи над злото, за да не ви докосва.

За злото, трябва да сте на по-високи нива така, то ще остане далеч от вас.

Гответе се защото бъдещето е хубаво, но преди това без големи страхове посрещнете последните пориви на злото, което лесно няма да си замине. 

Няма място за омраза и зло в следващото измерение. 

Вие не всички ще преминете, защото има и такива, които ще останат в ниските нива, те сега си казват: „Аз не мога да направя нищо. Какво да направя? Каквото е такова!“ Те са примирени, но вие които слушате сега, можете да се обедините и спасите, и техните деца, и техните поколения. Да ги преведете и придружавате в по-добро съществуване. 

Бъдете силни, защото ако достигнете до момента в който не можете да се справите сами, то ние ще ви помогнем.С цялата наша обич, светлина и сила бъдете силни, и с истината ще се постигне желаната свобода.

Бъдете благословени, вие сте част от Създателя –  дарил ни с любов, знание и свобода. 

Бъдете смели и се борете, ние сме в вас!!!

Край.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.3 / 5. Брой гласове: 27

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук