Последните ходове правят вероятно, окончателното поражение на кабала през 2022 г.

0
701

Има множество признаци, че окончателното поражение на сатанинската хазарска мафия е вероятно през 2022 г. Годината на бика 2021 включваше до голяма степен успешна защита срещу заговор на хазарската мафия за убийството на 90% от човечеството. Сега годината на тигъра означава, че преминаваме в настъпление и унищожаваме последните останки от тази древна, зла кабала.

Ключът към победата е да се намерят и заловят Дейвид Рокфелер-младши и други членове на семейство Рокфелер, за да се сложи край на контрола им върху компаниите от Fortune 500, включително фармацевтичните корпорации, популяризиращи фалшивата пандемия и свързания фашизъм с ваксини, твърдят източници на Мосад и ЦРУ . Докато това не се случи, корпоративното правителство на САЩ, техният фалшив режим на Джо Байдън и предателските правителства в Г-7 остават сърцето на мрака на планетата Земя.

Докато по-голямата част от света е защитена от опита на хазарската мафия да убие шест милиарда души, източници от тайното общество в Азия описват случващото се в САЩ и други западни страни като „убийство-самоубийство“. Господарите на древната система на вавилонското робство биха предпочели да убият своите роби – включително евреите – отколкото да загубят властта, казват източници от тайното общество в Азия, които се опитват да принудят сатанистите да се предадат.

Това не е риторика. Скот Дейвисън, главен изпълнителен директор на базираната в Индианаполис застрахователна компания OneAmerica, казва, че смъртността сред хората на възраст от 18 до 64 години в САЩ е нараснала с ужасяващите 40% спрямо нивата преди пандемията.

https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html

Огромните научни доказателства показват, че тази смъртност се причинява от ваксини. Тъй като това е подробно документирано от други – особено Джон Ф. Кенеди-младши, в неговата добре документирана книга – няма да се гмуркаме дълбоко в доказателствата тук.

Все пак отбелязваме:

Световният здравен съвет заявява, че е време да се сложи край на тази хуманитарна криза. Освен това Съветът декларира също, че всяко пряко или косвено участие в производството, разпространението, администрирането и популяризирането на тези инжекции нарушава основните принципи на общото право, конституционното право и естествената справедливост, както и Нюрнбергския кодекс, Хелзинкската декларация и други международни договори…

Предприема се действие. Правителството на Обединеното кралство възложи полицейска оперативна група да разследва престъпления с ваксини от висши членове на правителствените агенции.

https://www.theepochtimes.com/uk-government-officials-face-police-investigation-over-covid-vaccines_4171032.html

Международният наказателен съд също така получава подробни доказателства за най-голямото престъпление от масови убийства след Втората световна война. Надяваме се, че броят на загиналите ще бъде по-малък от това.

Останалият свят, за тяхно щастие, плаща по-ниска цена. В Япония – където правителството откри и унищожи 3,6 милиона дози ваксина, “замърсени с чужди вещества” – смъртността всъщност е по-ниска от нормалните години. На места като Африка, където правителствата отказаха да се съобразят нито с фалшивата пандемия, нито с ваксините, продължителността на живота и населението всъщност се увеличават.

Въпреки мрачните новини на Запад, разузнавателните агенции и съзнателните военни там продължават офанзивата си срещу хазарската кабала.„Това заглавие на новините е ясен знак за това:Министърът на отбраната на САЩ Остин даде положителна проба за COVID-19, симптомите са леки“https://www.reuters.com/world/us/us-defense-secretary-austin-tests-positive-covid-19-mild-symptoms-2022-01-03/„Знаем какво означава това… Той е хванат и е подложен на разпит от Бялата шапка/Военния алианс“, казва източник от Пентагона. “

 „Имаме работа със смъртните агони на 3000-годишна вавилонска империя. Тези хора няма да отидат тихо, те ще се опитат да вземат всички със себе си“, казват източници от МИ6, отбелязвайки „Те завземат властта, като превземат най-върховете на обществото чрез комбинация от убийства, подкупи, пропаганда и изнудване“.

MI6 описва вида ужасяващи действия, извършени от висшите вавилонци: „Когато бяха построени двата световни търговски центъра, Дейвид Рокфелер ръководеше оргия, в която убиваха деца и правеха секс в кръвта им. MI6 добавя: „Имаме видео от церемонията, на която отрязват главите на децата и правят секс с главите.“ Сега можете да разберете защо Дейвид Рокфелер-младши представлява интерес.

Поканването на хора на такива събития и заснемането им означава „Те имат досие за всички по света, по принцип всички са изнудвани. Това е мрежа за компромис и контрол“, отбелязва агенцията.

Другият начин, по който са държали задушаване на западното общество, е чрез контрола на парите. Статията, свързана по-долу, например показва как лекарите в Нова Зеландия получават „1000 долара плюс разходи“ за всеки човек, който убият чрез евтаназия.

Това следва поговорката за парите, която се отнася за политиката, корпорациите, медиите и т.н., както и изнудването.

Колкото и мрачна да изглежда ситуацията на Запад, белите шапки вече са преследвали и екзекутирали много от висшите сатанисти. Както казва източник на ЦРУ:

За всички онези хора, които смятат, че масови арести не се случват. Задайте си този въпрос, защо инсталират втора съдебна зала за военни престъпления в GITMO и имат двама военни съдии, които работят едновременно? Има още хиляди членове на кабала, които трябва да бъдат обработени. Това съобщение за новини просто изтича истината бавно. 

https://dailycaller.com/2021/12/30/pentagon-retreats-from-transparency-at-guantanamo-bay-builds-new-room/

В новините обаче има и елементи, които карат да изглежда, че сатанистите все още са много могъщи. Този от миналата седмица е един такъв пример:

Тони Блеър ще получи най-високо рицарско звание в списъка с отличия за Нова година

Бившият министър-председател ще стане рицар спътник на най-благородния орден на жартиера от кралицата

https://www.theguardian.com/politics/2021/dec/31/tony-blair-to-be-given-most-senior-knighthood-in-new-year-honours-list

„Това е невероятно. Изглежда нещо не е правилно. Тони Блеър е един от най-злите разпалители на войната, които все още дишат. Кой стои зад QE, който дърпа конците сега от нейно име? Или това е последната му награда, преди да бъде изпратен пред военния трибунал? беше как озадачен източник на Мосад реагира на новината.

Съобщение от кралица Елизабет обяснява, че Тони Блеър

Останалата част от тази статия или видеоклип е достъпна само за членове на BenjaminFulford.net

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.8 / 5. Брой гласове: 9

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук