СЪОБЩЕНИЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА 24.10.20г. : “ВРЕМЕ Е”, СТИГАМЕ ДО ЕРАТА НА СВЕТЛИНАТА – ВРЕМЕ НА ПРОБУЖДАНЕ !

0
2448

ВРЕМЕ Е

Днес корупцията в нашите световни правителства и църкви не е тайна. Дори имаме филми и книги за това и въпреки това той продължава да се влошава всеки ден. И така, ние сме близо 2000 години след Христа, все още живеем на планета, където масите се контролират от малцината и са твърде уплашени, вцепенени или мързеливи, за да направят нещо по въпроса.

Духовното пробуждане е единственото лекарство за тази широко разпространена социална болест, тъй като магнитното привличане на Земята по това време, за да остане безсилно и социално конформист, е по-силно от всякога. Духовното пробуждане е това, за което Христос, с много помощ, започна да ни подготвя по време на своето време на Земята.

Сега стигаме до Ерата на светлината – време на пробуждане. За да се развием като вид, трябва да станем един свят. Трябва да обединим чистотата на древните свещени духовни учения на основните осем култури и техните древни плеядиански учители. Всички хора трябва да изоставят различията си сега и да изберат божествената любов и хармония с всички неща и всички същества – независимо дали са хора, животни или съзнателни. Всички трябва да спечелят от тази нова хармонична конвергенция. И така, както Плеядианците и Христос са казвали в много ситуации, „Време е сега“.

Плеядските емисари на светлината и много други извънземни групи от тази галактика и далеч извън нея са много развълнувани от това, което се случва на Земята по това време.

Замисляли ли сте се защо толкова много извънземни, ангели и Възнесени Господари са много по-достъпни от преди? Или защо сега сме наблюдавани и толкова внимателно? Според Плеядианците това е така, защото ние сме на мястото в нашата еволюция тук на Земята, когато трябва да направим огромна промяна в парадигмата.

Ако бъде осъществено, промяната ще бъде толкова голяма, че не само ще унищожи цялата карма за цялата Слънчева система, но ще създаде свободни планети и звездни системи в цялата ни галактика и няколко галактики отвъд нея.

Защо е толкова уникално по това време?

RA говори – говорител на
Плеядските архангели

Вие и вашата планета претърпявате уникален и чуден преход във вашата духовна еволюция по това време. Подготвяте се за квантов скок, за разлика от който и да е имало преди.

Източник : thegalacticfederation.com

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 23

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук