САТАНИСТА БИЛ ГЕЙСТ : ТРЯБВА ДА СЪЗДАДЕМ ВАКСИНА , КОЯТО ДА УНИЩОЖАВА ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ НА ИСУС ХРИСТОС И ДА ТЕ ПРАВИ ПО – МАЛКО ВЯРВАЩ…!?!?!?!?!

0
1217

Ваксина , която те прави по-малко религиозен !?

“Отляво тук имаме индивиди,които са религиозно фундаменталисти- религиозни фанатици:и това е изразът rt-pcr в реално време PCR експресия на лъча при два гена, тук имаме индивиди…така ,че нека да завърша …имаме хора, които не са особено религиозно фундаменталистите, и може да видите ( първата картинка), че има много намалена експресия на този конкретен Ген ,че лъчът при два гена – други доказателства ,които подкрепят нашата хипотеза за развитието на това – подхождайки от нашата хипотеза – че това са фанатични хора .

Те имат експресия на лъча при два Гена и това е чрез ваксинирането им срещу ,,това” ще премахнем, това поведение ,така ..че … ние имаме някои забележителни данни в следващият слайд( на монитора) . Тук имаме две сканирвания на мозъка, това са F MRI ….

Това са две различни личности с различни нива на изразяване на ,,MATY” -отгоре е човек, който е религиозен фанатик и индивид .. многократно сме повтаряли това …. който има високи нива на ЕЕМА ….. от долу имаме ниски нива на лъча ,за да генерира този индивид би се самоописал , като не особено религиозен, за всеки случай на тези хора беше прочетен ,,религиозен текст” – светлината отделно запали ,, лъч ” ……….

Това е част от мозъка свързана с теорията на ума , която трябва да направи интензитет и във вярванията и желанията, ето това е индивид , който не би се самоописал като религиозен и при четенето на религиозен текст …..

Но това което виждате( другата картинка) е тази част на мозъка , която свети ( предна инсула) …това е част на мозъка – свързана с отвращение или недоволство на слуха …. така, че данните , които представям тук , подкрепят концесията, която предлагаме и мисля, че не бихме предложили да направим СТ сканиране или FMRI върху индивиди в западните райони на Афганистан …..

Вируса би ги имунизирал отново срещу V mat2 gen ( ген) и това би имало ефект , което виждате тук ….. което по – същество да превърне фанатик в нормален човек … и смятаме , че това ще има големи ефекти в Близкия изток …… така, че настоящият план и тестът, който направихме досега, използвахме Респираторни вируси , като грип и риновируси … и ние вярваме , че това е задоволителния начин за получаване на ,,експозиция” на най -голямата част от населението ….

Ако са били изложени и на тези вируси …. ние сме напълно уверени , че това ще бъде много успешен подход ….. така…,че името на този проект е забавно ….. което е-… ваксина за религиозният фундаментализъм .

Предложението току-що беше подадено и мисля , че данните , които Ви показах днес , би подкрепило развитието на този проект и смятаме ще е обещаващо……” 

Източник на инфо : https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DE4uH0ntKZ0s%26feature%3Dyoutu.be%26t%3D6%26fbclid%3DIwAR0F_V44Xsxx7V8xJQTItmjYYKDlKiRNDP-fbjLSnc8n5IrVZoCc2OcBqNU&h=AT3wi3In4gjA1CAvPdxEpPcWSNKPd3KdrpZ7HnEx8PMgwNkkFjrw7r9y9zvnXXjKTuHN2mpShLVPbot_gJh92S3BSnL4z7l5KNXuPTucQJFHP7otzcb9A5vPtF3haMtbLJtQ

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.7 / 5. Брой гласове: 3

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук