ШОК: УБИХА ЧЕРНИЯТ ПАПА..!!!

0
3787

Убийството на военачалника на йезуитите – черният папа Адолфо Николай

Според  публикация в седмичното издание на Бенджамин Фулфорд от 25.05.2020г. е убит военачалника на йезуитите или така наречения черен папа Адолфо Николай.

Ето и текст от публикацията в която се разказва за убийството на Адолфо Николай и хронология на събитията по освобождаването на света.

Бенджамин Фулфорд -25.05.202г.  

Цитат от статията – в превод на български език

Хазарската мафиотска власт чрез използване на фалшивата пандемия COVID-19 се провали зрелищно и сега започва разплащането, твърдят източници на Пентагона и азиатското тайно общество. Белите шапки(The White Hats ) са започнали незабавна офанзива чрез убийството на военачалника на йезуитите и черния папа Адолфо Николай, твърдят източници на обществото на Белия дракон(White Dragon Society). Смъртта на Николай отвори пътя за освобождението на Япония. Това ще последва  и освобождението на Германия. Само тогава ще бъде възможно да се освободят САЩ и по този начин цялата планетата Земя.

Да започнем със смъртта на 20 май на Черния папа. Николай, макар да се предполага, че е хубав човек, беше ръководител на организация, която планираше и извърши масовото убийство във Фукушима през 2011 г. срещу Япония. Въпреки че неговият предшественик Питър Ханс Колвенбах – който ръководеше тази операция, Никола не успя да признае, да се извини и да поправи това военно престъпление.

Смъртта му отвори пътя за смяна на режима в Япония, защото той беше главният командир на Центъра за стратегически и международни изследвания (CSIS), който всъщност управлява тази страна. В деня след смъртта на Николай, Хирому Курокава, шефът на прокуратурата в Токио, беше принуден да подаде оставка заради „хазартния скандал“. 

https://bit.ly/3c9ZN6E (източник на информация)

Тогава 662 адвокати и учени заведоха наказателна жалба срещу премиера Шинцо Абе в прокуратурата в Токио.

 https://bit.ly/2B0xudL (източник на информация)

Освен това с отстраняването на Николай пътят най-накрая беше отворен за подаване на следната наказателна жалба за трагедията във Фукушима пред Международния наказателен съд:

„Уважаеми господа,

На 11 март 2011 г. Япония беше нападната с ядрени бомби, пробити в морското дъно край Японския бряг на гр.Фукушима, което доведе до смъртта на най-малко 15 899.

Имаме множество свидетели на този терористичен акт. Те включват:

Австралийският агент на ANSUS Саша Зарич, висш служител, участвал в контрабанда на 500-килотонното ядрено устройство, използвано при нападението.

Член на японските сили за самозащита, който участва в техническата операция по разделянето на ядреното оръжие на 5 по-малки устройства, пробити в морското дъно от дълбокоморския сондажен кораб Chikyu. В момента той е защитен свитедел, но ще бъде поставен за изслушване.

Друг свидетел е Наото Кан, който по времето на атентата беше министър-председател на Япония. Израелският премиер Бенямин Нетаняху заплаши Кан с още атаки в деня след 11 март 2011 г., освен ако Япония не предаде валутните си участия на хазарската мафия. The NSA (националните служби за сигурност) и японските сили за самозащита имат записи от този разговор.

Премиерът на Австралия Кевин Руд също може да свидетелства, че той е отстранен от властта от агенти на Борда на Федералния резерв на САЩ, когато се опита да предупреди за предстоящото нападение срещу Япония.

Има още много свидетели, които могат да докажат без съмнение, че цунамито и ядрената катастрофа във Фукушима са в  резултат от умишлено нападение.

Можем също да докажем, че в атаката са участвали следните лица (някои от тях са починали):

Петър Ханс Колвенбах, бивш ръководител на Обществото на Исус. Колвенбах бе записан от NSA като претендира за невинен за нападението над Япония.

Бенджамин Нетаняху, министър-председател на Израел. Нетаняху, както бе споменато по-горе, също беше записан, като претендира да се открият отговорните за нападението.

Лео Загами. Загами заплаши, че нападението ще се случи в книга, публикувана в Япония  преди 11 март 2011 г.

Израелската компания за сигурност Magna BSP, която инсталира малко ядрено оръжие в атомната електроцентрала Фукушима, което е тръгнало да сработва с атаката от подводни ядрени оръжия. Тогавашният губернатор на Фукушима е сред многото, които могат да свидетелстват за своето участие.

Има много други лица и организации, които са участвали в тази атака, но смятаме, че горната информация е достатъчна, за да се започне предварително разследване.

Ако Международния наказателен съд не предприеме действия по този въпрос, Обществото на белия дракон ще издигне и убие всички съдебни служители, участващи в решението за прикриване на това масово военно престъпление. “

Настоящият президент на ICC (Международния наказателен съд) е Chile Eboe-Osuji. 

Ако Осуджи заедно с другите двама висши съдии не успеят да заведат обвинения за военни престъпления, свързани с Фукушима, те като ръководители на уж най-високата съдебна организация на земята ще бъдат виновни за прикриването на военни престъпления. Военните престъпници подлежат на обобщено военно правосъдие, т.е. смъртно наказание. Време е ICC(Международния наказателен съд) да покаже, че е повече от просто международна институция, която може да преследва диктаторите  от третия свят. Правят ли вашите съдии проверка, дали това е истинско: „Да го направят или ще умрат!

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 6

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук