ЧУДОВИЩНО : ЛЕКАРИТЕ УБИВАТ ХОРА В КОВИД ЦЕНТРОВЕТЕ (ВИДЕО) !!!

1
9072

Интернет общността получава информация от много хора, които посочват същия тип картина на смъртта на свои роднини или приятели по време на „пандемия“. Човек иска помощ – по каквато и да е причина, след което се тества, обявява се Covid-19 и вместо да се оказва медицинска помощ, той се изпраща в център covid или болница. След това контактът с пациента е забранен и след 3-4 дни роднините се информират за смъртта на пациента с доставката на трупа в черна торба. Често хората ходят на лекари, които са практически здрави и с оплаквания, които не са свързани с Ковид и са напълно незначителни, например с леко нараняване на крака, леки сърдечни проблеми, коремни болки и т.н. Така възниква логичен въпрос – как практически здрав човек може да умре за няколко дни? Оказва се, че причината за всички неприятности е протоколът за лечение, одобрен от Министерството на здравеопазването, което от своя страна изпълнява препоръките на СЗО. Хората, които отиват в болници, са унизително убити от лекарите по указание на лекарите чернокожи трансплантанти.

Има и други ситуации. Например човек с перитонит или остър апендицит е приет в болницата и под предлог на положителен тест за COVID той просто не получава помощ, поради което умира. Всички тези факти показват, че под знамето на медицината и под прикритието на „COVID-19“ в страната има масово убийство на хора – геноцид в бели палта. Ако искате да живеете, не ходете в болници по време на пландемия!

Следващото видео на един от заведенията в Русия е фиксация на факта на жестоки убийства на хора. Кървави трупове с усукани вътрешности и локви кръв са фиксирани върху него, което е абсолютно различно от патологичните аутопсии. Още в първия кадър можете да видите ужасяващия вид на разкъсаното и кърваво тяло. „Служителите“ на институцията носят противочумни униформи, а ситуацията наподобява концентрационен лагер или кърваво клане. Може би това е последица от сатанински жертви?

УБИТИ ХОРА,ПОТРОШЕНИ КОСТИ,ИЗКОРМЕНИ ОРГАНИ

По-нататък на видеото можете ясно да видите как „медицинският персонал“ разглобява окървавените трупове и изкормва вътрешностите, а на пода размазана и още не изсъхнала кръв на наскоро убити пациенти. Можете да видите телата на хора от различни възрасти, някои от които са силно обезобразени. След гледане на това видео става ясно защо “мъртвите” от covid centres се дават в черни торби и им е забранено да се отварят. За сравнение можете да погледнете снимката на моргата (долу), където кръвта на мъртвите е тъмна и не се излива в локви, труповете са спретнато покрити и не са обезобразени. Зад корицата на фалшива пандемия сатанистите организираха кланетата на хора. На всеки, който е загубил близък човек с диагноза Covid-19, се препоръчва да кандидатства за разследване на убийство, а разследващите органи са длъжни да разберат как е починало лицето. Хората биват унищожавани от върколаци в бели палта.

Здравите човешки органи струват десетки хиляди долари или повече на черния пазар. За ционистите коронавирусът също е бизнес за продажба на „човешки части“. Поради тази причина в много страни, в допълнение към законите, ограничаващи правата и свободите на гражданите, се приемат и закони за узаконяване на аутопсията на мъртвите и за насърчаване на активното развитие на трансплантацията. И тук има една важна забележка – човешки орган може да бъде трансплантиран само ако не е имал време да умре и да се охлади, т.е. всъщност трябва да се отстрани от все още жив човек (например в кома). Включително за възможността за отстраняване на органи с необходимите характеристики се планира събиране на биометрични данни, както и създаване на ДНК банки. След получаване на поръчка, всяко лице с необходимите параметри (и проследено чрез чипове и цялостен видео контрол) може бързо да бъде намерено и „разглобено“ под маската на внезапно заболяване. И можете да “изключите връзката от живота”, например, като използвате тясно насочен микровълнов лъч от най-близката 5G кула (такава технология съществува). За максимално ускоряване на процеса на доставка на все още топлите органи на “мъртвите” се планира да се разпределят дори хеликоптери за трансплантолози. Цената на харченето на такъв мобилен лукс не е нищо в сравнение с цената на, да речем, млад здрав бъбрек. Търговията с донорски органи е неразделна част от новия световен ред, въведен под прикритието на пандемия. Така например в Китай и Казахстан техните органи вече могат да изплатят заем или да решат други финансови проблеми. В Русия съществува презумпция за съгласие за посмъртно дарение. Това означава, че след смъртта органите за трансплантация могат да бъдат премахнати, без да се иска разрешение от никого. За да не станете мишена за ловци за вашите здрави органи или кръв, трябва да напишете и да имате писмено изявление, заверено от ръководителя на медицинска организация или нотариус, в което потвърждавате забраната си за отстраняване на органи и тъкани от тялото ви в случай на смърт.

Евреите са нацията, която е най-болна на генетично ниво, с най-голям брой психически и физически отклонения – под формата на шизофрения, аутизъм, хемофилия и други патологии, които са вградени в тяхната ДНК. По света има хиляди клиники, които се занимават изключително със здравословните проблеми на евреите. Следователно Израел е световният център за трансплантация на органи, където хора и деца от цял ​​свят се демонтират на части (тази връзка не е за хора със слаби сърца). Първият указ на Мишустин на неговата позиция на министър-председател беше указ за изпращане на руски деца в Израел. Славянските деца в Израел са най-популярните стоки. Сега ционистите изпълняват чисто еврейски план „две в едно“: да се отърват от печалбата на гоите, като продадат техните органи. И в същото време увеличаване на статистиката на смъртните случаи от пандемия – за сплашване на хората. Кой лекар би устоял на изкушението да получи няколко хиляди долара за един компетентно убит пациент? Изглежда, че сега такъв бизнес вече е пуснат в поток. За справка: само в САЩ има над 200 000 официално регистрирани пациенти, които от години чакат донорски органи от деца и са готови да платят от 200 000 долара за всяко „разглобено“ дете. Здравите органи за възрастни също са ценни. В новото световно разстройство всеки човек с добри органи, кръв и гени се превръща в стока и нова валута.

С въвеждането на непълнолетна полиция и настоявайки за закон за домашното насилие, еврейският кагал преследва същата тайна цел – подбора на славянски деца за богати педофили и за органи. Събирането на лични данни също е предназначено за проследяване на семействата и способността им да издържат и отглеждат деца. При най-малката псевдопричина (недостатъчно пари, дългове към банки, ограничена жилищна площ и т.н.) децата се изземват от „органите на настойничеството“ и се изпращат в Израел. Повечето от депутатите в Държавната дума са евреи, вкл. прикрити и с руски фамилии, тяхната задача е да лобират за сатанински проекти. И така, съвсем наскоро “народните представители” разгледаха “Закона за подбора на деца в рамките на 24 часа”, но срещнаха яростна съпротива от активисти и бяха временно отложени. Също така се подготвя проектозакон за мозъчната смърт, според който – ако дете (или възрастен) изпадне в кома – как да го направим изкуствено ционистите вече са разработили отдавна – и родителите в рамките на 2 часа не са обявили забрана за трансплантация, тогава детето веднага бива заклано в скъпи резервни части. По време на пандемията “кланиците” започнаха да растат като гъби – Министерството на здравеопазването драстично увеличи броя на институциите за набавяне на донорски органи (още). Сатанизмът идва! Погрижете се за себе си и близките си!

Извадка от интервю с еврейски равин: „Взимаме децата на нашите врагове, тоест бялата раса, и ги отвеждаме в мазетата на синагогите, където източваме кръвта им и ги наблюдаваме как умират. Това е подобно на това как колим добитъка. И тогава смесваме кръв с хляб Matzah и така ядем кръвта на враговете си. След това взимаме телата (за да направим все още „няколко“ сикела върху тях) и ги предаваме в кланицата, за да получим килограми месо, което смиламе в колбаси и хамбургери, така че след това всички гои в Макдоналдс да изядат децата си. Източник

Вярвате ли на фалшивите еврейски новини? Разберете истинската истина зад коронавируса.

Референтен Пситеррор е таен геноцид над духовните хора на бялата раса, извършен от силите на световния ционизъм и привърженици на еврейската религия, открито призоваващ за страдания гои (неевреи) и установяващ световно господство на избраната от Бога еврейска нация. Психотронната конспирация по света се осъществява от масоните и хасидите, които управляват правителствата и разузнавателните служби на повечето страни по света. Следващият етап след пситеррор (“коронавирус”) е драстично намаляване на популацията и пълен (включително психически) контрол на човечеството с помощта на 5G технология и ваксиниране. В новия световен ред руският народ и славяните трябва да бъдат цифровизирани роби, а тяхната земя, богатство и живот трябва да станат собственост на новите господари на планетата.

ИЗТОЧНИК : WWW.SNOSIM.ORG

Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 53

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук