ЧУДОВИЩНО : МАЙКА, ВАКСИНИРАНА ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА СИ, ПОКАЗВА УЖАСНО ВИДЕО НА БЕБЕТО СИ !

0
623

Майка във Франция качи видео в Twitter, показващо как изглежда нейната дъщеря на име Ребека в резултат на това, че майката е ваксинирана с Pfizer.

Туитът казва, че бебето Ребека е на един месец и предполага, че бебето е кърмено, когато е избухнало с тези ужасни лезии.

Още през април тази година, дълбоко обезпокоителният доклад на Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS) предаде историята на кърмено 5-месечно момче, което почина 24 часа след като майка му получи втората си ваксина срещу COVID Pfizer. Докладът описва събитията, докато те се развиват: на 17 март майката получи втори изстрел с Pfizer, докато беше на работа, а на следващия ден бебето й беше покрито с обрив по цялото тяло, отказа да яде, разви температура и стана неутешима. Тя го заведе в спешното отделение, където беше диагностициран с повишени чернодробни ензими и тромботична тромбоцитопенична пурпура (TTP). Веднага е хоспитализиран, започва различни лечения, но продължава да намалява. Той почина същата нощ.

Да се ​​надяваме, че бебето Ребека ще се възстанови и повече майки мислят два пъти, преди да вземат тези неодобрени ваксини, докато са бременни или кърмят.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 14

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук