ЧУДОВИЩНО : ВАКСИНАТА СРЕЩУ КОВИД – 19 УБИ НАЙ – ИЗВЕСТНИЯT ПЕДИАТЪР И СПЕЦИАЛИСТ ПО КЛИНИЧНА ГЕНЕТИКА – ДОКТОР АДИЛ КАДЪМ !

1
4535

НАЙ – ИЗВЕСТНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПЕДИАТЪР И СПЕЦИАЛИСТ ПО КЛИНИЧНА ГЕНЕТИКА – ДОКТОР АДИЛ КАДЪМ ПОЧИНА КЪСНО СНОЩИ В ОТДЕЛЕНИЕТО ПО РЕАНИМАЦИЯ ВЪВ ВОЕННОМОРСКА БОЛНИЦА, СЛЕД КАТО СИ Е ПОСТАВИЛА ПЪРВА ДОЗА НА ВАКСИНАТА НА ПФАЙЗЕР !

НЯМА НИТО ЕДИН РЕД НАПИСАН В ИНТЕРНЕТ ЗА КОНЧИНАТА НА ДОКТОР АДИЛ КАДЪМ, КОЯТА БЕШЕ ВИДЕН ПРОТЕСТЪР СРЕД МЕДИЦИТЕ ОТ СОФИЯ С ИСКАНЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЕТСКА БОЛНИЦА !

ДА ИЗЛЯЗАТ СЕГА ТИЯ ОТ НОЩ И ДА КАЖАТ ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО НА ДОКТОР АДИЛ КАДЪМ И НЕ ДА НИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО ПОЛЕЗНИ СА ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД – 19 !

НАЦИОНАЛНИЯТ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ ЩЕ БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ КЪМ ПОДТИКВАНЕ КЪМ МАСОВИ САМОУБИЙСТВА В БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИ, КОИТО САМИ СИ СЛАГАТ ГЛАВИТЕ НА ГИЛОТИНИТЕ – СЛАГАЙКИ СИ ВАКСИНАТА СРЕЩУ ИЗМАМНАТА КОВИД ПЛАНДЕМИЯ !

ВЕНЦИ АНГЕЛОВ – ЧИКАГОТО – СОФИЯ – 15.02.2021 Г…!!!

НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, КОЯТО ЩЕ ВЪЗДАДЕ ВЪЗМЕЗДИЕ НА ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО СА ЗАГУБИЛИ СВОИ БЛИЗКИ, РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ВЛЕЗЛИ ЖИВИ, А ИЗЛЕЗЛИ ОТ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯТА – МЪРТВИ !

МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ !!! ЗАПОМНЕТЕ ГО ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО В МОМЕНТА СТЕ СЛУГИ НА ЦИОНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ !

ИЗТОЧНИК : btv / Лице в лице

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 3.7 / 5. Брой гласове: 26

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

1 КОМЕНТАР

  1. Толкоз е бил доктор, след като сам доброволно се е набол с ГМО отровата. Ако му нямаше нищо, шеше като другите пишман доктори да агитира пациентите си и да ги боде с отровата. Понеже е бил добронамерен, но некомпетентен, Господ го е прибрал да не стане убиец. Лека му пръст. Другите да си вземат поука вместо да скачат като хиени на доц. Мангъров. За глупост и наивност също се плаща.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук