ЦИОНИСТИТЕ НАПАЗАРУВАХА МАСОНА – САТРАП ЗА 500 МИЛИОНА ЕВРО…!!!!

0
5331

ГЕНЕРАЛ  МУТАФА – ЛАПАЧА НА САБЯТА НА ПСИХОПАТА , ПЕДОФИЛА , ЦИОНИСТА – МАСОНО – ФАШИСТ – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ПРИВИКАН В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ, ТАМ  КЪДЕТО Е ПОЗИЦИОНИРАНО И ПОСОЛСТВОТО НА ИЗРАЕЛ !!!

ЦИОНИСТИТЕ СА ДАЛИ НА ГЕНЕРАЛА МАСОН – САТАНИСТ -САТРАП   ДАДЕНА ЗАПОВЕД ДА СЕ ПОДДЪРЖА ПАНИКА, СТРАХ, СТРЕС ЕЖЕДНЕВНО У БЪЛГАРИТЕ ЗА “НЕВИЖДАНАТА ОПАСНОСТ” ОТ КОРОНА ВИРУСА..!!!

ЦИОНИСТИТЕ СА МУ  РАЗПОРЕДИЛИ , ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЛОЖЕН ИЗРАЕЛСКИЯТ МОДЕЛ НА БОРБА С КОРОНА ВИРУСА, КАТО СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПАНДЕМИЯТА ЩЕ ПОЛУЧИ 500 МИЛИОНА ЕВРО В БАНКОВА СМЕТКА В ШВЕЙЦАРИЯ..!!!

ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ НА ГЕНЕРАЛА – ЛАПАЧ НА САБИ СА ИМЕННО В ТАЗИ ПОСОКА, ГОВОРИ САМО ЗА ТРУПОВЕ, ЗА ВТОРА ВЪЛНА ОТ КОРОНА ВИРУС , ПО ГОЛЯМА ПО РАЗМЕРИ, КОЯТО ЩЕ НИ УДАРИ СЪС СИГУРНОСТ…!!! ТОВА Е DORM – 20 …!!!

ТАЗИ  КАТЕГОРИЧНОСТ  В ИЗКАЗИТЕ НА ГЕНЕРАЛА МАСОН – САТРАП , НЕГОВИЯТ ЦИНИЗЪМ И АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ ПОТВЪРЖДАВА НАШИТЕ ТВЪРДЕНИЯ, ЗА ТОВА ЧЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД  ИМА ЗАГОВОР ОТ ЦИОНИСТИТЕ ДА БЪДЕМ ПЪРВАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, КОЯТО НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ДА ПОЖЕЛАЯ САМ, ДОБРОВОЛНО ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ С ВАКСИНИТЕ   НА УБИЕЦА – САТАНИСТ – БИЛ ГЕЙТС…!!!

НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ, ЛАПАЧИ И ДУХАЧИ НА САБИТЕ НА ЦИОНИСТИТЕ – ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА НА БЪЛГАРИЯ..!!!

НИЕ СМЕ ТУК, НИЕ НЕ СПИМ – НАРОДНА ПАРТИЯ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА..!!!

ОБЯВЯВАМЕ  ВОЙНА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ И ОБЯВЯВАМЕ ВОЙНА НА ИЗМАМАТА, ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА – КОРОНА ВИРУС..!!!

ИСКАМЕ МЕЖДУНАРОДЕН АРЕСТ ЗА САТАНИСТА – БИЛ ГЕЙТС ..!!!

ЩЕ СЕ БОРИМ В ИМЕТО НА СВОБОДАТА НА ВСЕКИ ЕДИН БУДЕН БЪЛГАРИН И БЪЛГАРКА, СЪС ВСЯКАКВИ ЗАКОНОВИ СРЕДСТВА, ДА ЗАБРАНИМ НАСИЛСТВЕНАТА ВАКСИНАЦИЯ, КОЯТО НИ ГЛАСИТЕ..!!!

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.9 / 5. Брой гласове: 15

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук