УЧРЕДИТЕЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ИНИЦИАТЕВЕН КОМИТЕТ ПО СЪЗДАВАНЕТО НА НАРОДНА ПАРТИЯ „ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА“

1
3149

Днес 20.06.2020 г. /събота/ в град Русе, бе проведено събрание на Инициативен комитет на Народна партия „ ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА“.

На събранието е прочетена учредителната декларация на Инициативния комитет по създаването на НП“Истината и само истината“. Декларацията бе прочетена от Венцислав Ангелов и предложена за подпис от членовете- учредителите на партията.

Предложено е да се публикува учредителната декларация в национален ежедневник. Този ежедневник е в.Труд и ще бъде публикувана в ежедневника на 22.06.2020г.

След приемането на  учредителната декларация  по създаването на НП“ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА“ се открива и подписка за  набиране на членове-учредители на партията до провеждането на учредителния конгрес.

Всеки един приел учредителната декларацията и подписването и, трябва също така да се подпише в поименния списък на членовете на инициативния комитет.

Учредителната декларацията и поименния списък на инициативният комитет може да свалите и коректно да попълните своите лични данни от следния линк:

ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ НА УЧРЕДИТЕЛНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ

ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПОИМЕНЕН СПИСЪК ЗА ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ

Всеки който иска да членува в НП“ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА“  , то трябва обезателно да попълни своите лични данни в откритата подписка за учредители на партията и  декларация за индивидуално членство /автентично подпълнена и подписана/ на посочения линк :

ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПОИМЕННИЯ СПИСЪК ЗА ЧЛЕНСТВО

ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ НА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНО ЧЛЕНСТВО

Всички документи коректно и точно попълнени ви молим да се изпратят на хартиен носител на следния адрес:

ГР.РУСЕ 7000, УЛ.“ПЕТКО КАРАВЕЛОВ“ №8, ВХ.1, ЕТ.3, АП.1 ВЕНЦИСЛАВ АТАНАСОВ АНГЕЛОВ

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 20

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

1 КОМЕНТАР

  1. Да се кжнфескува абсолютно всичко от времето на Костов дж сегащните,Отново да се върнат приватезираните кравеферми които са взети за 10,20 лв със талони по приме на приватизацията,всички земи обратно да са дъргавни и естествени преработени,кото са печелели на наш гръб и са си живели добре.Отново да са държавни.Залесяване на горите-това е важно природата,водата ни да е чиста,боклуци да се преработят във полза отново за природата.Мойката е свята,тя ражда,тя възпитава и се грижи за семейството да има превилегии на 50 години да се пенсионирва,мъжът на 55,защото животът е кратък и те да разберат от малко живот и да се отадът на почивка.Да бъде уважен труда на работещите и т.н,и т.н.Има доста неща за преразглеждане.Пенсии,инвалиди,здравеопазване до всеки безплатною,

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук