“Вавилон ще бърбори, но без резултат” – седмичен геополитически анализ

0
68

Почти можете да усетите вкуса на страха в устата на лидерите на хазарската мафия, докато те обикалят около канала на гибелта. Признаците на паника на високо ниво сред ръководството на КМ стават все по-очевидни с течение на времето. Те са бясни, защото знаят, че сега е само въпрос на време преди да бъдат изправени пред банкрут, а след това и обвинения във военни престъпления.

Най-очевидният пример за тяхната паника миналата седмица беше глупавият омибог! omicron версия на тяхната фалшива пандемия. Този „нов вариант“, който е „500 пъти по-заразен“ от предишните версии, обиколи земното кълбо по-бързо от скоростта на светлината, след като беше „открит“ в Африка. Президентската работна група за COVID-19 в Ботсвана информира, че новият вариант е открит за първи път при четирима напълно ваксинирани пътници.

 След това моментално удари Канада, Сингапур, Хонконг, Обединеното кралство, Германия, Израел, Белгия, Австралия, Холандия и Италия.

Проблемът е, както историята за момчето, което извика вълк, елитът, който вика „пандемия“, е бил хващан да лъже отново и отново, така че когато казват „този път вълкът е 500 пъти по-голям!“ никой не им вярва.

„Сега имаме регистрирани 127 институции в над 25 държави – всички не успяха да предоставят или цитират дори 1 запис, описващ пречистване на предполагаемия covid вирус от която и да е пациентска проба на планетата, от когото и да било. Всички документи са публично достъпни”, според група лекари, търсещи истината за пандемията.

С истината и хората

Ясен знак, че KM губи сюжета, може да се види в неотдавнашно проучване, което направих в два последователни дни от 25-те най-добри истории в международния новинарски канал на Reddit миналата седмица. В първия 40% от историите бяха за Covid. В следващия това беше до 64%. Аарон Суорц, основателят на Reddit, сигурно се търкаля в гроба си. Според баща му Суорц е „убит от правителството“.

https://www.latimes.com/nation/la-xpm-2013-jan-15-la-na-nn-aaron-swartz-funeral-eulogy-father-20130115-story.html

Причината вече е очевидна, вместо да бъде център на интернет демокрацията и свободата на информацията, Reddit се превърна в силно регулиран пропаганден канал. Въпреки това, колкото и да се опитвате да го избегнете, истината има начин да разбере себе си. Дори да вярвате на пропагандната версия за смъртните случаи от „Ковид“, реалността е, че няма пандемия.

Военните, полицейските и правоприлагащите органи, които изискват доказателства, основани на факти, се движат решително срещу КМ. Например, американският окръжен съдия Т. Кент Уедъръл II напълно унищожава историята на коронавируса, цитирайки:

-Ниска смъртност от COVID и лека тежест за повечето хора

– Съотношението риск/полза на ударите, претеглящи повече спрямо риска

-Защита, осигурена от естествения имунитет

-Алтернативни лечения като ивермектин и моноклонални антитела

-Убоците НЕ предотвратяват свиването и предаването на вируса

Това е само част от лавина от действия на правоприлагащите органи срещу фалшивите тласкачи на пандемия. Притежателят на ваксини Бил Гейтс е обвинен в убийство и се търси смъртна присъда заради смъртни случаи от ваксина в Индия. https://vaccineimpact.com/2021/bill-gates-charged-with-murder-for-covid-19-vaccine-death-in-indias-high-court-death-penalty-sought/

Робърт Кенеди-младши може би е на път да получи истинска справедливост за убийствата на чичо си и баща си благодарение на имплозията на ваксината/пандемичния опит за налагане на глобален тоталитаризъм. „Вместо да имаме медицински отговор на медицинска криза, ние имахме милитаризиран отговор и имахме монетизиран отговор“, каза Кенеди.

Целта на продължаващото порно за страх от пандемия е „да накара хората да бъдат заключени под домашен арест и да предизвикат състояние, известно като Стокхолмски синдром, което кара хората да са благодарни на своите похитители и да вярват в тях, че единственият начин да оцелеят, единственият изход от кризата е пълното подчинение на командите на похитителя“, казва той.

Той каза, че САЩ се занимават с външна политика, основана на терор, но проблемът е, че ислямските терористи не убиват достатъчно хора, за да изплашат достатъчно американци, за да се откажат от своите конституционно гарантирани свободи и свободи. Нито може да се използва за принуждаване на хората в свободния свят да приемат задължителни ваксини.

Програмата е започната от нацисткия режим на Джордж Буш-младши, когато американската армия пусна антракс, за да използва „тероризма“ като претекст за прекратяване на тестовете за безопасност на ваксините, отбелязва той.

Знаменателен момент се случи през 2000 г., когато Бил Гейтс и Антъни Фаучи „се ръкуваха в хола на имението [Гейтс] на стойност 87 милиона долара… за партньорство, което да ваксинира целия свят до 2020 г.“, каза Кенеди.

https://www.worldviewweekend.com/news/article/rfk-jr-cia-led-military-response-pandemic-was-meant-drive-democracy-world-and-usher

Сега съюз на американските военни бели шапки, азиатските тайни общества и благосклонната фракция на европейското благородство контраатакуват по всички фронтове.

В Япония, например, фалшивата пандемия се потушава от новото правителство на Кишида с подкрепата на американската армия. В ход е полицейско разследване за идентифициране и наказателно преследване не само на тласкачите на фалшивата пандемия, но и на извършителите на терористичния инцидент във Фукушима.

Миналата седмица този писател се срещна с висш член на кабинета Кишида, който каза, че като част от тази контраатака Банката на Япония

Останалата част от тази статия или видеоклип е достъпна само за членове на BenjaminFulford.net, притежаващи съответното ниво на абонамент. Ако се опитвате да гледате видеото от петък и сте влезли, моля, уверете се, че поддържате правилното ниво на абонамент.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Засега няма гласове! Бъдете първият, който ще оцени тази публикация.


Какво желаете от НП Истината и само истината ?

Предложете вашият отговор

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук